Közös fotó! Janza Kata 12 éves tinilánya olyan bájos, mint az anyja

Janza Kata közel a negyvenhez is elbűvölő, ki gondolná, hogy nagyobbik gyereke már igazi nagylány?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata, az Budapesti Operettszínház művésze idén augusztusban ünnepelte 38. születésnapját, ám külsején nem hagytak nyomot az évek.

Sokoldalú színésznőnk ugyanis huszonéveseket megszégyenítő formában van, fiatalos arca és karcsú alakja sem árulkodik koráról.

Nagyon hasonlítanak

Azt pedig pláne nem gondolnánk róla, hogy már egy bájos nagylány anyukája.

Pedig Pintér Tiborral kötött első házasságából született kislánya, Janka szeptember 23-án, azaz éppen ma ünnepli 12. szülinapját. A tündéri lányka nagyon hasonlít anyukájára, de édesapja vonásai is visszatükröződnek arcán.

Kedvenc elfoglaltságai is emlékeztetnek szüleire, ugyanis édesapjához hasonlóan imád lovagolni, de a zene és a tánc szintén a kedvencei közé tartozik.

Janka szülei még diákkorukban szerettek egymásba, és ugyan már évekkel ezelőtt elváltak, ma is baráti a viszonyuk, így a kislány gyakran találkozik apukájával.

Kistestvért kapott

Janza Kata 2006-ban újra férjhez ment az Operettszínház táncosához, Kővári Lászlóhoz. Kisfiuk, Samu 2007 márciusában látta meg a napvilágot.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Pintér Tibornak is lett új családja, kedvesétől, Beától 2004-ben megszületett kisfia, Máté.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A két család egyébként nagyon jó viszonyt ápol, az sem ritka, hogy közös programokat szerveznek, Kata kislányával a 2010-es Nemzeti Vágtára is elment szurkolni volt férjének.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük