A legismertebb magyar modellek
Nézegess képeket a legdögösebb magyar modellekről!

Dia

	Ebergényi Réka	A magyar modell Milánó után New Yorkot is meghódította. A rangos Sports Illustrated Swimsuit Issue mellett olyan magazinokban szerepelt, mint például az Elle vagy a Marie Claire francia kiadása, emellett pedig a Rolex, az Armani, a GAP és a Lancome reklámarcaként is tündökölt. 2012. december 7-én született meg kislánya, Mara.	Kapcsolódó szavazás:	Nem szégyenlős! Képeken Ebergényi Réka modell legmerészebb címlapfotói »

Ebergényi Réka

A magyar modell Milánó után New Yorkot is meghódította. A rangos Sports Illustrated Swimsuit Issue mellett olyan magazinokban szerepelt, mint például az Elle vagy a Marie Claire francia kiadása, emellett pedig a Rolex, az Armani, a GAP és a Lancome reklámarcaként is tündökölt. 2012. december 7-én született meg kislánya, Mara.

Kapcsolódó szavazás:
Nem szégyenlős! Képeken Ebergényi Réka modell legmerészebb címlapfotói »

Dia

 	Mihalik Enikő 	A békéscsabai születésű lány karrierje az Elite Model Look 2002-es versenyével indult, ahol a Visage Management ügynökség felfigyelt rá. A középiskola befejezése után New Yorkba költözött, ahol olyan világcégeknek dolgozott, mint a Chanel, a Givenchy vagy a Moschino. A models.com szerint a világ 50 legkeresettebb modellje között van. 	Kapcsolódó cikk: 	Ismét a Vogue címlapján Mihalik Enikő »

Mihalik Enikő

A békéscsabai születésű lány karrierje az Elite Model Look 2002-es versenyével indult, ahol a Visage Management ügynökség felfigyelt rá. A középiskola befejezése után New Yorkba költözött, ahol olyan világcégeknek dolgozott, mint a Chanel, a Givenchy vagy a Moschino. A models.com szerint a világ 50 legkeresettebb modellje között van.

Kapcsolódó cikk:
Ismét a Vogue címlapján Mihalik Enikő »

Dia

 	Demmer Erika 	A 42-es konfekcióméretet hordó, 180 centi magas bombázó egy évtizede dolgozik a divatszakmában. Kezdetben hagyományos modellként tevékenykedett, ám a várva várt áttörés csak később, plus size modellként következett be a karrierjében. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Igazi hús-vér nő! Demmer Erika dögös dundimodellként hódította meg Európát »

Demmer Erika

A 42-es konfekcióméretet hordó, 180 centi magas bombázó egy évtizede dolgozik a divatszakmában. Kezdetben hagyományos modellként tevékenykedett, ám a várva várt áttörés csak később, plus size modellként következett be a karrierjében.

Kapcsolódó cikk:
Igazi hús-vér nő! Demmer Erika dögös dundimodellként hódította meg Európát »

Dia

	Palvin Barbara	A mindössze 20 éves modell karrierje során a leghíresebb modellek mellett vonult a kifutón népszerű divattervezők bemutatóin. Olyan márkák képviseletében látható, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton, de rangos címlapokkal is büszkélkedhet. 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban a Glamour magazin az év modelljének választotta.	Kapcsolódó cikk:	Palvin Barbi semmit sem visel a címlapon »

Palvin Barbara

A mindössze 20 éves modell karrierje során a leghíresebb modellek mellett vonult a kifutón népszerű divattervezők bemutatóin. Olyan márkák képviseletében látható, mint a Chanel vagy a Louis Vuitton, de rangos címlapokkal is büszkélkedhet. 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban a Glamour magazin az év modelljének választotta.

Kapcsolódó cikk:
Palvin Barbi semmit sem visel a címlapon »

Dia

	Axente Vanessa	Az Attractive Models üdvöskéje 16. születésnapja után Párizsban próbál szerencsét, de New York meghódítását is tervezi. Vanessa Ázsiában hihetetlenül népszerű: szerepelt már többek közt a szingapúri Harper's Bazaar címlapján, illetve a japán Vogue szépséganyagában is.	 

Axente Vanessa

Az Attractive Models üdvöskéje 16. születésnapja után Párizsban próbál szerencsét, de New York meghódítását is tervezi. Vanessa Ázsiában hihetetlenül népszerű: szerepelt már többek közt a szingapúri Harper's Bazaar címlapján, illetve a japán Vogue szépséganyagában is.
 

Dia


            	Mészáros Diána
            	A budapesti születésű lány mindig is modell szeretett volna lenni. Ezért döntött úgy, hogy 17 évesen benevez egy fővárosi modellversenyre, amit azon nyomban meg is nyert. Diána szerepelt már a Vogue olasz kiadásának címlapján, de a Versace, a Sportmax, a Samsonite és a Sergio Rossi reklámjaiban is feltűnt.

Mészáros Diána

A budapesti születésű lány mindig is modell szeretett volna lenni. Ezért döntött úgy, hogy 17 évesen benevez egy fővárosi modellversenyre, amit azon nyomban meg is nyert. Diána szerepelt már a Vogue olasz kiadásának címlapján, de a Versace, a Sportmax, a Samsonite és a Sergio Rossi reklámjaiban is feltűnt.

Dia

 	Srej Zsófia 	Egy budai buszon fedezték fel még 2007-ben, de szülei csak az érettségi után engedték meg neki, hogy komolyabban foglalkozzon a modellkedéssel. Azóta szerepelt már Calvin Klein-kampányban, Fendi divatbemutatón, DKNY reklámban, a Chloé és a Kenzo bemutatóin és több neves magazin címlapján is. 	Kapcsolódó cikk: 	Kislányos és szexi! Srej Zsófi mindig új arcát mutatja a címlapfotókon »

Srej Zsófia

Egy budai buszon fedezték fel még 2007-ben, de szülei csak az érettségi után engedték meg neki, hogy komolyabban foglalkozzon a modellkedéssel. Azóta szerepelt már Calvin Klein-kampányban, Fendi divatbemutatón, DKNY reklámban, a Chloé és a Kenzo bemutatóin és több neves magazin címlapján is.

Kapcsolódó cikk:
Kislányos és szexi! Srej Zsófi mindig új arcát mutatja a címlapfotókon »

Dia

	Rajzák Kinga	A Londonban élő felvidéki lány szerepelt már a Prada, a Lanvin, a Missoni vagy a Max Mara Studio kampányaiban, de a Vogue Italia címlapján is tündökölt. Emellett a világ divatfővárosainak legnagyobb bemutatóin lép fel, népszerűbbnél népszerűbb tervezők kreációiban.

Rajzák Kinga

A Londonban élő felvidéki lány szerepelt már a Prada, a Lanvin, a Missoni vagy a Max Mara Studio kampányaiban, de a Vogue Italia címlapján is tündökölt. Emellett a világ divatfővárosainak legnagyobb bemutatóin lép fel, népszerűbbnél népszerűbb tervezők kreációiban.

Dia

	Fórizs Adina	A magyar modellt egy budapesti utcán fedezték fel, de külföldön sokkal ismertebb. A világhírű IMG modellügynökség üdvöskéje végigvonult már többek közt a Prada, a Miu Miu, a Chanel, Anna Sui, Donna Karan, Marc by Marc Jacobs, Proenza Schouler, Valentino kifutóján, de több fontos címlapon is szerepelt.

Fórizs Adina

A magyar modellt egy budapesti utcán fedezték fel, de külföldön sokkal ismertebb. A világhírű IMG modellügynökség üdvöskéje végigvonult már többek közt a Prada, a Miu Miu, a Chanel, Anna Sui, Donna Karan, Marc by Marc Jacobs, Proenza Schouler, Valentino kifutóján, de több fontos címlapon is szerepelt.

Ezt is szeretjük
Fotó: