14 év után szakított a magyar műsorvezető sztárpár - 2019 meglepő szakításai

Magyar sztárok, akikről 2019-ben derült ki, hogy szakítottak a párjukkal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogy mindenkié, úgy a sztárok szerelmi élete is tele van fordulatokkal. Sokakra újra rátalált a szerelem 2019-ben, de voltak olyan sztárpárok is, akikről az elmúlt egy évben derült ki, hogy többé már nem alkotnak egy párt.

Gaál Noémi és a nála kilenc évvel fiatalabb Maloveczky Miklós hónapokig titkolták, hogy nem élnek már együtt, 2019 áprilisában egy közleményben adtak hírt a szakításukról. 14 évig éltek szerelemben, ám 2018 őszén eljutottak arra a pontra, hogy külön folytatják az életüket. Közös megegyezéssel ért véget a kapcsolatuk, a közleményben leírták, hogy családi tragédiák is beárnyékolták az együttélésüket. Későbbi nyilatkozataikból az is kiderült, hogy a kapcsolatuk egyszerűen elfáradt, annak felbomlásában nem volt szerepe harmadik félnek.

Nem ők az egyetlen hazai sztárok, akik a szakítás mellett döntöttek 2019-ben. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek vetettek véget a kapcsolatuknak.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük