Megmutatta testét fél évvel a szülés után! A magyar műsorvezető nem szégyelli
Mádai Vivien megmutatta, milyen a teste a szülés után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien, a köztévé fiatal műsorvezetője kendőzetlenül megmutatta, milyen a teste fél évvel a szülés után.

A 25 éves tévés a blogjában leírta, mit érez, amikor tükörbe néz, és több fotón meg is mutatta, bizony az ő hasa fiatal édesanyaként sem lapos és izmos - de nem bánja.

Megmutatta testét fél évvel a szülés után

Mádai Vivien 2014. szeptember 14-én adott életét kisfiának, Zénónak. A csinos műsorvezető korábban arról is nyíltan írt blogjában, hogy számára a szülés szörnyű volt, 19 órán keresztül vajúdott, és azt is megosztotta nőtársaival, hogy a szoptatás sem ment neki könnyen.

Legfrissebb bejegyzésében arról ír, hogy miután végre hazamehetett a kisbabával a kórházból, jó darabig kisebb gondja is nagyobb volt annál, mint hogy hogyan néz ki. A pluszkilókkal nem volt gondja, mert kezdő anyukaként annyit stresszel, hogy a kilók csak úgy leolvadtak róla.

A rohamos fogyásnak aztán meglett a böjtje: amikor egy márciusi napon belenézett a tükörbe, megdöbbentő kép fogadta.

"Villámcsapásként ért a felismerés, hogy lóg a fenekem, és a hasamból rétest lehet hajtogatni a vasárnapi ebédhez. " - írta.

Ha arra gondol, hogy a testének változásai emlékek, amik azt juttatják eszébe, hogy született egy csodálatos kisfia, mindjárt másképp néz rájuk, ugyanakkor - mint minden nő - ő is szeretne tetszeni a párjának, ezért az utóbbi hetekben elkezdett sportolni.

Nincs a régi formájában, és talán nem is lesz, de elkezdett dolgozni rajta, mert szerinte mindig lehet tenni valamit azért, hogy valaki kicsit szebb legyen. A lényeg úgyis az, hogy szeresse magát.

Mádai Vivien teljes blogbejegyzését a képekkel együtt ide kattintva láthatod »

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Fotó: Facebook/Mádai Vivien

Facebook-kép: MTVA/Nagy Zoltán

Ezt is szeretjük