Fotók! Mádai Vivient nem zavarják a plusz kilók - Így néz ki a szülés után 4 héttel
Mádai Vivien műsorvezető a párjával állt a fotósok elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien négy héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, és nem zavarja az a kis súlyfelesleg, ami a szülés után még rajta van.

Lolával szelfiztek
Párjával vett részt a díjkiosztón

Az M1 műsorvezetője nem kívánta takargatni alakját abban a fekete ruhában, amelyet az Ország Boltja díjkiosztó rendezvényén viselt.

Nem zavarják a pluszkilók

Nem is volt rá szüksége, párja oldalán egy sugárzóan boldog és szép kismamát láthattak a jelenlévők.

A 28 éves tévés 2014. szeptember 14-én adott életet a kis Zénónak, aki 3470 grammal és 53 centivel jött világra. A kisfiúról csak három héttel később töltötte fel a Facebook-oldalára annak egynapos fotóját.

Mádai Vivien blogbejegyzésében az elmúlt hétvégén írt a szülésről: itt árulta el, hogy nem ment egykönnyen, 19 órán keresztül vajúdott.

"Ma is gyakran álmodom vele. De nem csak engem, Zénót is megviselték a történtek, van hogy csak úgy a semmiből felriad. Hogy miért mondom el? Mert az ember lánya úton útfélen hallja a csodálatosabbnál csodásabb szülési történeteket. Pedig nem csak ilyen van. Kétkedve tekintettem arra, aki császármetszéssel szült. Ma már felnézek minden nőre, aki így vagy úgy világrahozta a gyermekét" - olvasható.

Kisfia, Zénó egynaposan

Fotó: Sunhill Média, Király Gabriella

Titokban szülte meg kislányát Mohamed Aida

Sokan talán azt sem tudták, hogy Mohamed Aida, világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok tőrvívónk négy hónappal ezelőtt második gyermekének adott életet, a 38 éves sportoló ugyanis nem verte nagydobra terhességét. Tündéri kislányát azonban nem rejtegeti, a M1 Család-barát című műsorába a kis Leilát is magával vitte.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük