Leolvadtak róla a kilók! A magyar műsorvezető kirobbanó formában van
Mádai Vivienről a kiegyensúlyozott táplálkozásnak és a sportnak köszönhetően leolvadt jó pár kiló.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien a nyáron sem lazsál: bár az M1-en Harsányi Leventével vezetett Legenda című műsora nyári szünetre ment, így sem maradt képernyős munka nélkül.

Múlt héten a 43 éves műsorvezetővel vezette a köztévé Balatoni nyár című délelőtti beszélgetős műsorát. 

Hollywoodi sztárok módszere

A feszített munkatempó mellett nem sok ideje marad magára, mostanában mégis jobban odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon és rendszeresen sportoljon. Ez a korábban plusz kilói miatt kritizált tévésen meg is látszik, kirobbanó formájáról a legfrissebb fotói is tanúskodnak.

A megfelelő mennyiségű vízfogyasztást nagyon fontosnak tartja, nyáron főként figyel arra, hogy megigyon napi két-három liter folyadékot. Mint mondja, nem is megy úgy sehova, hogy ne lenne a táskájában egy üveg víz.

Nemrég fedezte fel egyébként a hollywoodi sztárok körében is népszerű juhar- és pálmaszirupos méregtelenítő kúrát, most ezzel tartja formában magát.

- A tavaszi és őszi időszak beköszöntével gyakran méregtelenítek, ez segít, hogy a szervezetem kicsit felfrissüljön. Nekem a Neera kúra vált be a leginkább, most is ezzel készülök a nyári időszakra. Nagyon jó hatással van a szervezetre, nemcsak a bőröm lett szebb, de sokkal energikusabbnak is érzem magam tőle - mesélte.

A kúra lényege, hogy négy napig csakis a pálma- és juharszirup, Cayenne-bors és citrom kombinációjából álló italt lehet fogyasztani, és persze rengeteg vizet. Segít megtisztítani a szervezetet, fogyaszt, szinten tartja a vércukrot, így az ember nem érez farkaséhséget, és nem szenved energiahiányban.

Leolvadtak róla a kilók

Ahhoz, hogy ilyen remek formában van, az is hozzájárult, hogy immár mind a szakmai, mind a magánélete sínen van.

Miután márciusban kiderült, az RTL Klub Reflektor című műsorában egy másik műsorvezető fogja váltani, nem kellett sokáig várnia az új kihívásokra: előbb az RTL II-n futó Forró nyomon című bűnügy műsorba hívta Máté Kriszta, majd májusban az M1 Legenda című zenés szórakoztató műsorának háziasszonya lett Harsányi Levente partnereként.

- Még sosem vezettem párban műsort, ez volt igazából az első alkalom. De nagy biztonságot ad, Levi egyébként is egy olyan személyiség, aki inspirál és feltölt. Úgyhogy az, hogy ketten vezetjük a műsort, engem csak még magabiztosabbá tesz, hiszen egy férfi mellett az ember amúgy is sokkal inkább biztonságban érzi magát, szerintem ez a műsorvezetésben sincs másképp - árulta el.

A magánéletben is újra biztonságban érezheti magát egy férfi mellett. Bár nem kereste a szerelmet, az rátalált. Azt pedig már korábban is nyilatkozta, ha rendben van a magánélete, a súlyával sincs problémája. Most is ez történt: miután egyenesbe jött az élete, szinte olvadtak le róla a kilók. 

Fotó: Gecsi Georgina

Ezt is szeretjük