Kisfia született, pedig lányt várt! A magyar műsorvezető meglepő vallomást tett blogjában
A fiatal műsorvezető, Mádai Vivien meglepő vallomást tett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien blogbejegyzésében árulta el, nem örült, amikor megtudta, kisfia lesz.

A köztévé 28 éves műsorvezetője 2014. szeptember 14-én adott életet első gyermekének, Zénónak.

Kisfia született, pedig lányt várt

Mádai Vivien mindig is arról álmodott, hogy három kislánya születik, el is döntötte, mi lesz a nevük, ha szőkék, ha barnák vagy ha vörös hajúak lesznek.

Amikor tavaly év elején kiderült, babát vár, nem is tudott dönteni, melyik név legyen a befutó, aztán amikor a 16. héten elment ultrahangos vizsgálatra, gratuláltak neki a kisfiához. Nem akarta elhinni, meggyőződése volt, hogy neki csakis lánya születhet, hiszen mindig erre vágyott.

"Megköszöntem a vizsgálatot, és útnak indultam, de akkor már potyogtak a könnyeim. Fiú? Fiú... Biztosra kellett mennem, így bejelentkeztem még aznap egy másik ultrahangra, ahova teljesen felesleges volt elmennem, mert csak megerősítették, hogy kezdhetek kékben gondolkodni.

Nem értettem, hogy csalhat ennyire az anyai megérzésem. Zokogtam, és már nem azért, mert becsapva éreztem magam, hanem hogy hogy lehetek ennyire buta és felületes. Nem számít, fiú vagy kislány, csak egészséges legyen" - olvasható a blogbejegyzésében.

A felismerés pillanatától aztán már rajongott a kis pocaklakóért, amikor pedig Zénó világra jött, már nem is emlékezett rá, hogy valaha egy kislányt akart.

Fotó: Farkas Vivien, MOM Park

Facebook-kép: MTVA/Nagy Zoltán

Ezt is szeretjük