Az első közös fotók! Mádai Vivien 2 hónapos kisfiával állt kamerák elé
Mádai Vivien, az M1 műsorvezetője megmutatta két hónapos kisfiát, az ennivaló kis Zénót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien, az M1 műsorvezetője szeptember 14-én adott életet első gyermekének, Zénónak.

A 28 éves anyuka minden percet élvez, amit a kisfiával tölthet, és már teljes gőzzel készül első közös karácsonyukra is.

Az első karácsony hármasban

Mádai Vivien életében nagyon fontos szerepet játszanak a hagyományok és az ünnepek. Számára a szenteste egy kisebbfajta rituálé a szerettei körében, idén azonban még komoly dilemma, hogy valamelyik nagyszülőnél vagy most először hármasban töltsék a karácsonyt.

- A szentestének mindig megvan a maga rendje: a szüleimnél összegyűlik a család, vacsorázunk, utána együtt megnézzük a betlehemes játékot, majd jöhet az ajándékbontás. Gyerekként imádtam, ha ilyenkor esett a hó, mert akkor szánkózni is kimehettünk - mesélte.

Az idei lesz az első karácsonya, amit már édesanyaként tölt el, és mivel kisfia, Zénó az első unoka a családban, párja, Zoli szülei és az ő szüleim is azt szeretnék, ha náluk töltenék a karácsonyt.

- Nem sietjük el a döntést, de még az is lehet, hogy hármasban leszünk otthon. Az a szerencse, hogy Zénó nagyon nyugodt baba, és igyekszünk minél jobban a mi életritmusunkhoz szoktatni, így biztos vagyok benne, hogy bárhol is leszünk, jól érzi majd magát, és alkalmazkodik a környezethez. Annál is inkább, mivel biztosan végig ő lesz a középpontban, mindenki vele foglalkozik majd - árulta el a műsorvezető. 

Zénó első ajándéka

- Nálunk mindig kicsike a karácsonyfa, és a díszek is körülbelül 20 éve ugyanazok, ez is a hagyomány része. Idén azonban egy új darabbal bővül a készlet: az egyik barátnőm hozott a kisfiamnak egy nagyon aranyos kis kék hóembert, ami az ő első karácsonyi dísze lesz. Náluk ugyanis úgy szokás, hogy minden baba kap az első karácsonyára egy ilyen kis díszt, ami végigkíséri majd az összes ünnepét.

Az ajándékok beszerzését mindig az utolsó pillanatra hagyja, de nem vásárol céltalanul, már év közben is gondolkodik azok, kinek milyen meglepetés okozna örömet. A nagyszülők ajándéka már elkészült.

- Mi is lehetne szebb ajándék nekik, mint egy cuki fotó Zénóról. A most készülő képek biztos egész évben mosolyt csalnak majd az arcukra.

2014 híres magyar kismamái

Nézd meg képgalériánkban, kik azok a magyar sztárok, akik idén gyermekáldás elé néztek! Kattints a nagy képre!

Fotó: Farkas Vivien, MOM Park

Ezt is szeretjük