8 hónapig tartott a magyar műsorvezetőnő házassága - Nem bánja a válást
Mádai Vivien szülei és saját válásáról is mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien 29 éves korára már megfordult több csatornánál, vezetett műsort az RTL Klubon, a köztévén, 2016 nyara óta pedig a TV2 csatornáin látható. A magánélete harmonikus, boldog házasságban él fogorvos férjével, és nevelik tündéri kisfiukat, Zénót.

Azt csak kevesen tudják, hogy a csinos tévésnek már van egy kudarcba fulladt házassága. Nem bánta meg sem első esküvőjét, sem a válását, volt férjével máig jó viszonyban vannak. Szerinte nem érdemes erőltetni egy olyan kapcsolatot, ami nem működik.

Nyolcéves korában váltak el a szülei. Bár kicsi volt még, azt mondta, nem okozott számára komolyabb traumát az elszakadás. A mai napig azt vallja, ha nem megy, akkor csak a gyerekek miatt nem kifizetődő együtt maradnia a szülőknek. Édesapjával, édesanyjával és annak férjével is is nagyon jó viszonyt ápol - mesélte a Joshi, a legjobb barát című műsorban.

madai-vivien-joshi
Fotó: Fem3/Joshi Bharat

- Mindig úgy éreztem, hogy nem viselt meg a szüleim válása, de azért, ha kicsit jobban megkapargatom a felszínt, előjönnek olyan dolgok, ami miatt azt mondom, talán mégis. Alapvetően jól tudok tagadni, és előfordulhat, hogy magamnak sem akartam bevallani: valahol rosszul érintett. Talán a korai fővárosba költözésemben is szerepet játszott a szüleim válása.

Nyolc hónapig tartott első házassága

A szőke sztár még az RTL Klub műsorvezetője volt, amikor 2011 nyarán egy trópusi szigeten - saját szavaival élve "hirtelen felindulásból" - feleségül ment az ugyancsak a televíziónál dolgozó Dávid Bencéhez, ám házasságuk mindössze nyolc hónapig tartott. Elárulta, éppen a szülei válásának példájából okulva tudta akkor meghozni a nehéz döntést. Bár elváltak útjaik, a mai napig jó viszonyt ápol volt férjével.

Második férjével, Szabó Zoltán fogorvossal 2014-ben mondták ki a boldogító igent, és ma már egy négyéves kisfiú, Zénó boldog szülei.

Mádai Vivien férjével
Mádai Vivien férjével
Fotó: Facebook/Mádai Vivien hivatalos oldala

- A strandon egymás mellett feküdtünk a törölközőn. Egymásra néztünk, és tudtam, hogy dolgunk van egymással. Elkezdtünk beszélgetni, rögtön egy hullámhosszra kerültünk. Négy hónap múlva pedig már kisbabát vártam. Nagyon gyorsan történt minden.

Ezt is szeretjük