Mádai Vivien hasvillantós ruhája telitalálat volt: irtó dögös volt az esti műsorban
Mádai Vivien a Nicsak, ki vagyok? című műsorban mutatta meg, milyen lapos a hasa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Javában dübörög a TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című leleplezős műsorának második évada. A téli szezon jó pár változást hozott a csapatok felállása terén. Ábel Anita csapatkapitányhoz Csonka András és Király Viktor csatlakozott, míg Kajdi Csabát Pápai Joci és Mádai Vivien segítik.

A szőke műsorvezető hétről hétre dögös ruhákban mutatja meg magát. Láthattuk már rózsaszín miniben és színpompás flitterekbe burkolózva is. A hatodik adásban a szexi oldalát hangsúlyozta ki a stylistok segítségével. Lila, hasvillantós szettje telitalálatnak bizonyult.

Mádai Vivien hasvillantós szettje

A kétrészes, tollakkal borított darabot Szegedi Kata divattervező 2020-as tavaszi kollekciójából választotta ki. Ez a kialakítás nemcsak a Mokka műsorvezetőjének kifogástalan alakját mutatta meg, de a tőle megszokott trendi stílushoz is remekül passzolt.

mádai vivien1
Fotó: TV2 Nicsak, ki vagyok?

Nem véletlen, hogy a 31 éves sztár ilyen kirobbanó formában van. Instagram-követői pontosan tudják, hogy nagyon fontos szerepet játszik az életében a sport. Sokszor fotózza magát jóga közben, ami a legkedvesebb mozgásformája lett az utóbbi időben.

"Az én életemben a yoga nem csak egy mozgásforma. Terápia, megnyugvás, visszatalálás a legjobb énemhez" - fogalmazta meg az egyik posztjában.

mádai vivien 2
Fotó: TV2 Nicsak, ki vagyok?

A térfél másik oldalán sem volt hiány a dögösségből. Ábel Anita narancssárga összeállításban találgatta, hogy ki rejtőzhet a maszkok alatt. Nadrágkosztümje decensségét zebramintás, dekoltált felsője törte meg, és tette igazán nőiessé.

ábel anita
Fotó: TV2 Nicsak, ki vagyok?

Ördög Nóra ruhái a Dancing with the Starsban

Képes összeállításunkban megnézheted azt a tíz ruhát, amelyeket Ördög Nóra a Dancing with the Stars című műsorban viselt. 

Ezt is szeretjük