8 éve ő volt a duci lány a magyar tévéből - Mára szexi fehérneműmodell lett belőle
Mádai Vivient nyolc éve még plusz kilói miatt kritizálták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien 29 évesen az élet minden területén sikeresnek mondhatja magát: a TV2 Mokkájának műsorvezetője, boldog házasságban él, 2014 őszén pedig megszületett kisfia, Zénó. Kevesen gondolnák, hogy néhány évvel ezelőtt rengeteg kritikát kapott a külseje miatt: hol vékony volt, hol túlsúllyal küzdött, mert saját bevallása szerint, amikor boldogtalan volt, rögtön felszaladtak rá a plusz kilók. 

Ha valaki nyolc évvel ezelőtt azt mondta volna neki, hogy egyszer az egyik legismertebb fehérneműmárka kirakatában ő lesz látható a reklámfotókon, ő maga is kinevette volna az illetőt - írta az Instagram-oldalán.

Mádai Vivien 2012-ben a Reggeli és 2013-ban a Balatoni Nyár című műsorban.
Mádai Vivien 2012-ben a Reggeli és 2013-ban a Balatoni Nyár című műsorban.
Fotó: RTL Klub, MTVA/Nagy Zoltán

"Iszonyú küzdelmes volt felülkerekedni azokon a “duci lány a tv-ből” kritikákon, amit egy-egy rosszindulatú ember anno rám aggatott, és akik ilyen jelzőkkel illettek például, hogy úgy néz ki, mint, aki megette a saját ikertestvérét. És nem azért fájt, mert ezeket megkaptam, hanem, mert fel nem foghattam, miben más valaki megítélése vagy személyisége, mert éppen van mit rajta fogni. Nevetek ezen ma már, bár valahol borzasztó szomorú, hogy mennyi gonoszságra képes az ember, és mennyi fájdalmat kell átélnie annak, akin esetleg van egy kis felesleg. És higgyétek el, rengeteg nő küzd ezzel!" 

madai-vivien
Fotó: Instagram/Mádai Vivien

"Én egyáltalán nem láttam magam rémesnek, és úgy éreztem, hogy attól, hogy 10/20 kilóval több a súlyom, még lehetek jó ember vagy vicces, és lehetnek értékeim is. 8 év telt el, volt, hogy kevesebbet, volt, hogy többet mutatott a mérleg, de őszintén azt tudom mondani, ha ezek a képek akkor készültek volna, akkor is ugyanolyan büszkeséggel állnék/álltam volna ott a Triumph kirakataiban. Mert bár évek teltek el, egy dolog nem változott; a bántások ellenére ugyanúgy hittem magamban akkor is, és ugyanúgy hiszek magamban most is" - olvasható a posztban.

Ezt is szeretjük