Luxus Vivi így néz ki a szülés után másfél hónappal - Nem elégedett az alakjával
Vasvári Vivien az esküvőjére úgy szeretne kinézni, mint kisfia születése előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien április 22-én, Amerikában adott életet második gyermekének. Miamiban hozta világra Kisfecsót, hogy a gyermeke amerikai állampolgár lehessen, a gyermek ezért is kapta végül az Edward Ferenc nevet. A Feleségek luxuskivitelben sztárja már itthon tartózkodik, és gőzerővel készül a júliusi luxusesküvőjére. Mint minden nő, a legjobb formájában szeretne az oltár elé állni, ezért a tévés celeb tegnap újra elkezdett edzeni, hogy visszaszerezze a szülés előtti alakját. 

Kisfia születése után másfél hónappal kezdte el az egész testet átmozgató Power Plate edzést, ami 30 percben is hatásos - addig a baba a háttérből figyeli.  

A kommentelők többen megkérdezték, milyen eredeti formáját szeretné visszaszerezni, mert szerintük Vivinek nincs is szüksége edzőterembe járni, így is szuper az alakja. A luxusfeleség a hozzászólásokra válaszolva azt írta, hat kiló felesleg van rajta, amit szeretne leadni. 

Amikor kislányával, Arianával volt várandós, 25 kilót hízott, ezt a Feleségek luxuskivitelben első évadában árulta el - a többiek meg is lepődtek ezen. Második terhességénél jobban odafigyelt az egészséges táplálkozásra és a súlyára, a 36. hétben is csak a babapocakja látszott, bikiniben sem volt rajta látható felesleg. 

Az odafigyelésnek meg is lett a hatása, két héttel a szülés után mindenki ámuldozott bikinis fotóin. 

Köszönöm a csodàs fürdőruhát @bernicefashion 💗 #miami#love#happy#ilovemylife#family#mom#Ariana#Edward 💗

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Luxus Vivi esküvője 2018. július 21-én lesz. A nagy napról annyit már most tudni, a Diortól választott menyasszonyi ruhát, három kreációt is visel majd a nagy napon, a nagyszabású lagzi legalább 15 millióba fog kerülni, és 250 vendéget várnak, de a meghívottak gyereket nem hozhatnak. 

- Már korábban is jeleztem, nem lehetnek kicsik az esküvőmön.

HA GYEREKEK VANNAK EGY ILYEN BULIN, ÚGY VETTEM ÉSZRE, NEM TUD IGAZÁN JÓL SZÓRAKOZNI A NÁSZNÉP.

Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulniuk kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén - árulta el a 26 éves sztár május végén a Blikknek

A lagziban még Vivi saját gyerekei, a hamarosan négyéves lánya, Ariana és az április 22-én született Kisfecsó sem lesznek jelen. A szertartáson részt vesznek, de később ők is a vendégházban lesznek a bébiszitterükkel.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük