Szerelem volt első látásra - A magyar színésznő el is vált kollégája kedvéért
Lorán Lenke második férje kollégája, Kozák László lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 89 éves Lorán Lenke majd kicsattan az energiától, vitalitása a mai napig ráragad másokra. A Jászai Mari-díjas színésznő állandó jókedvét és humorát a férfiak is díjazták, ő azonban csak kettőnek adta oda szívét.

Az érdemes és kiváló művésznek fiatalon meglehetősen viharosan alakult a szerelmi élete. A népszerű komika ugyanis még házas volt - első férje olimpiai bajnok vízilabdázó volt -, amikor megjelent a színen egy fess férfi, Kozák László színész, aki a Butaságom története, a Tizedes meg a többiek vagy a Hamis a baba című filmekből lehet ismerős a nézők számára. Megismerkedésükről annak idején az RTL Klub reggeli műsorában beszélt.

- Egyszerűen levett a lábamról! Az én drága Lacim megnézett engem A szabin nők elrablásában, az első sorban ült, és az előadás után egy doboz bonbonnal üzent, hogy megvárhat-e engem a kapunál. Én meg azt üzentem vissza, hogy megvárhat - emlékezett vissza nevetve a színésznő.

Attól a pillanattól kezdve 50 évig elválaszthatatlanok voltak, egészen a Jászai Mari-díjas színész 1997-es haláláig. 1955-ben megszületett egy szem fiuk, László, aki rendőrként, majd rendőrségi szóvivőként dolgozott, és aki egy unokával, a pszichológus Emesével ajándékozta meg szüleit.

Fotó: MTVA

Felismered a színésznőt fiatalkori fotóin?

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Lorán Lenke fiatalon? Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük