Kórházba került a magyar énekesnő! Este még a Story-gálán bulizott
A részletek
Lola a Story-gálán partizott, aztán kórházban került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este a Story-gálán még mosolygósan állt a kamerák elé Lola, de aztán számára nem úgy végződött a parti, ahogy azt tervezte.

Lola és párja a Story-gálán
Lola a kórházban

A 26 éves énekesnő párjával, a basszusgitáros Bencével érkezett, jól is érezték magukat egy darabig, aztán nem sokkal éjfél előtt Lola belázasodott. Végül a kórházban kötött ki, ahol még infúziót is kapott. 

Kórházba került Lola

"Az én szerelmem a legkitartóbb!" - írta a kiposztolt képhez, amin belőle csak a karja és a bekötött infúzió látszik, míg szerelme az asztalra dőlve, de mellőle nem mozdulva várakozik.

Lola hétfő délelőtt a FEM3 Café című műsorban énekelt volna, amit a betegsége miatt kénytelen volt kihagyni. Állapotáról a műsorvezetők telefonon érdeklődtek menedzserénél.

Sajnos újra lázas. Tüdőgyulladása van egyébként. A Story-gálára elment, de sajnos csak másfél óráig bírt ott lenni. Ott még csak hőemelkedése volt, de mire hazaért belázasodott. Ő ráadásul érzékeny nagyon sok mindenre, a veséjével is gondok voltak kisgyerek kora óra. Ez a hét nagyon sűrű lett volna számára sok fellépéssel, még nem is tudom, hogyan oldjuk meg - árulta el Bognár Tibi.

Kíváncsi vagy, milyen pazar estélyikben és figyelemfelkeltő ruhákban jelentek meg a hazai sztárok a hétvégi Story-gálán? Kattintsd végig képgalériánkat!

Fotó: Facebook/Lola Hivatalos Rajongói Klub

Ezt is szeretjük