Lola újra szerelmes - Élő adásban vallotta be
Lolára újra rátalált a szerelem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lola legutóbbi kapcsolata 2017-ben ért véget. A 29 éves énekesnő 2014-től volt Bence párja, később pedig a menyasszonya lett. Már majdnem összeházasodtak, azonban a munka közbeszólt, el kellett halasztaniuk az esküvőt, majd szakítottak 2016-ban. Végül ismét egymásra találtak, de 2017 decemberében kiderült, végleg búcsút intettek egymásnak. Az énekesnő a nagy csalódás után viszont ismét kivirult, ugyanis új hódoló lépett az életébe, ezt a FEM3 Café élő adásában vallotta be.

Lola életében számos változás megy végbe, egy személyi edzőt is fogadott, hogy tökéletesítse az alakját. A FEM3 Caféba a személyi edzőt is meghívták, aki viccesen megjegyezte az énekesnőről, hogy a múltkor egy randija miatt változtatott időpontot. Ennek hallatára Berki Krisztián műsorvezető rögtön megkérdezte Lolát, hogy újra randizik-e.

Lola és edzője, Borka János.
Lola és edzője, Borka János.
Fotó: FEM 3 Café

- Nagyon jó korszakomat élem, és ismerkedem egy fiatalemberrel - árulta el az énekesnő, aki több információt egyelőre nem mesélt az új hódolójáról, de szemmel láthatóan majd' kicsattan a boldogságtól.

A sportot is nagyon komolyan veszi, már három hete csinálja a funkcionális edzéseket. Azért is fontos számára az állóképesség fejlesztése, hogy a színpadon jobban bírja a strapát, emellett a bőrében is jól érezze magát. Lola elmondta, összesen 14 táncoslánnyal dolgozik együtt, akiknek nagyon jó az alakjuk.

- Azt szeretném, hogy úgy tudjak kimenni a színpadra, hogy ne érezzem rosszul magam a többiek között. Mivel olyan emberekről beszélünk, akik évek óta dolgoznak a testükön, ezért van mit behoznom - tette hozzá az énekesnő.

Ő Király Viktor kedvese

Megnézheted, mennyire álomszép Király Viktor szerelme, Anita. Képes összeállításunkban más sztárpárokról is nézegethetsz képeket.

Ezt is szeretjük