Lola dögös bőrruhába bújt - Ez volt a legszexibb ruhája A Dal kulisszában
Lola ezeket a ruhákat viselte A Dal 2020 kísérőműsorában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lola az elmúlt években már nem csak énekesnőként ismert, a 31 éves sztár a köztévén azt is megmutathatta, milyen műsorvezetőként. 

2017-ben az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának egyik házigazdája lett, ugyanezen a csatornán 2019 augusztusa óta Lola kicsi konyhája címen saját főzőműsora fut, amelyben vendégeivel nem csak azok főzőtudományáról beszélget, személyes jellegű kérdéseket is feltesz. 

A Dal kulissza Lolával

A Dal 2019 kísérőműsorát is vezette Forró Bencével a Dunán, majd a 2020-as adásokat is együtt vezették. Az utolsó adásnak természetesen A Dal 2020 győztes párosa, Rácz Gergő és Orsovai Reni is a vendégei voltak, akik Mostantól című dalukkal nyertek. 

Lola A Dal kulissza adásaiban ugyan nem estélyi és alkalmi ruhákat viselt, mint A Dal 2020 női műsorvezetője, Rókusfalvy Lili, de őt is emlékezetes kreációkban láthattuk. A legelső adásban rögtön egy alakját kihangsúlyozó bőrruhába bújt, majd a második adásban miniszoknyában mutatta meg lábait. Képes összeállításunkban megmutatjuk, Lola milyen ruhákat viselt A Dal kulisszában. 

Ezt is szeretjük