Őt is meglepte a terhesség híre! Már a 4. hónapban van a magyar énekes felesége
L.L. Junior is meglepődött, amikor kiderült, másodszorra is apa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Juniort is váratlanul érte felesége bejelentése, miszerint az a második gyermekükkel várandós.

Az énekes és párja nem terveztek még újabb babát, de örülnek a jövevénynek.

Őt is meglepte a terhesség

"Hálás vagyok a Jó Istennek! Örömmel tudatom veletek, hogy bővül a családom egy új kis élettel. Boldog vasárnapot mindenkinek!" - adta hírül az örömhírt egy ultrahangfotó kíséretében L.L. Junior a Facebook-oldalán.

Hétfőn is világgá kürtölte egy játszótéri kép mellett, hogy ismét apa lesz: "Nemsokára négyen fogjuk koptatni a flasztert és a játszóterek játékait is. Gyönyörű hetet kívánunk mindenkinek!"

A terhesség híre az énekest és feleségét is váratlanul érte, nem terveztek még kistestvért a kétéves Lacikának. Ennek ellenére örömmel várják az újabb babát. Csilla most van a negyedik hónapban.

- Az uborkát ittam meg ettem a tejjel, a töltött káposztát ettem tejszínes süteménnyel, és mindig éhes voltam. Teleettem magam, és még utána is éreztem az éhséget. Ez elkezdett gyanús lenni, mert nem szoktam sokat enni - mesélte a kismama a TV2 Aktív című műsorában.

Remélik, hogy kisfiuk mellé másodszorra kislányuk születik, de a baba neme az ultrahangvizsgálatokon még nem derült ki. Ennek ellenére csak lányneveket néztek, eddig a Leila a befutó.

A 34 éves sztár örül, hogy ismét apa lesz, csak attól tart egy kicsit, hogy a várandóssággal felborulnak a mindennapjaik.

- Újraindul a rumlis korszak, ezt kívánom, azt kívánom, szaladni azért-azért, de nem baj, férfiasan helytállok, és igyekszem mindent megadni neki - mondta.

Fotó: TV2/Aktív, Faceboook/L.L. Junior

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük