L.L. Juniort szakítása után Király Lindával látták csókolózni: ezt nyilatkozta az énekesnő

Miután a rapper és Dárdai Blanka szakított, L.L. Juniort egy másik énekesnővel boronálták össze.

Az L.L. Junior és Király Linda pletyka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata szakítással végződött, ezt az X-Faktor felfedezettje tudatta a 24 óráig elérhető Instagram-storyjában. A rappert máris egy másik énekesnővel boronálták össze, egy olvasóriporter a Lupán látta őket csókolózni. 

Az L.L. Junior és Király Linda-pletyka

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram történetbe belesűríteni és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni” - írta Dárdai Blanka a közösségi oldalán tegnap este. 

ll-junior-dardai blanka
Fotó: Profimedia

Miután L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb párja szakítottak, a rappert egy másik énekesnővel hozták hírbe: a Bors egyik olvasója azt mesélte a lapnak, hogy a 43 éves sztárt csütörtök este a Lupán látták forró csókban összeforrni Király Lindával. Tavaly már pletykáltak arról a rapper és Dárdai Blanka egyik szakítása után, hogy a szőke énekesnő miatt lett vége a kapcsolatnak, de akkor azt Király Linda nevetve cáfolta, és hozzátette, csak barátok. 

Király Linda most is tagadta, hogy a barátságon kívül más lenne közöttük, azt mondta, nem is járt idén az említett helyen. 

- Érdekes, mivel utoljára tavaly jártam a Lupán. És nem győzöm elégszer elmondani, több mint 20 éve ismerem Juniort, nagyon jóban vagyunk, de csak barátok vagyunk! - nyilatkozta a napilapnak. 

Nézz be L.L. Junior medencés luxusotthonába: íme a kertes ház kívül-belül

L.L. Junior világéletében Pesten élt, két éve költözött vidékre. Mutatjuk a kertes házát.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük