10 hónapja elhagyta családját! A magyar énekesnek új szerelme van
L. L. Junior elhagyta párját és két kicsi gyermekét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiderült, L. L. Junior tíz hónappal ezelőtt elköltözött családjától. Csilla - akivel hét évig volt együtt - két gyerekkel ajándékozta meg, Lacika három és fél, Dávid egyéves. Hiába imádják őket, nem tudták összetartani a szüleiket. Az énekes azt is elárulta a Story magazinnak, hogy új párja is van, akit gyermekei anyjának is bemutatott már.

- Hónapokig küzdöttünk, hogy megmentsük azt a kapcsolatot, de nem sikerült. Talán a 11 év korkülönbség volt túl nagy. Furán hangzik, de sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta nem vagyunk együtt. Normálisan tudunk beszélni egymással, nincs az állandó ordibálás, veszekedés, ami azelőtt a napjaink része volt - mesélte a lapnak.

A 35 éves sztár a végleges szakítás előtt vett és berendezett egy lakást Csillának és a gyerekeknek, tőle pár sarokra laknak, pontosan az édesanyja mellett, mert számára fontos, hogy a szeretteit a közelében tudhassa. Nem akar vasárnapi apuka lenni, szerinte jobb a kapcsolata a fiaival, amióta nem laknak együtt Csillával. Volt párjának már az új szerelmét is bemutatta, akit nagyobbik fia kifejezetten megszeretett.

Fotó: TV2

12 év után vége! A magyar műsorvezető nem tudta megmenteni házasságát

Tornóczky Anita elvált a férjétől, nem tudták megmenteni házasságukat.

Ezt is szeretjük