Micsoda lábak! Liptai Claudia rövid kis shortban állt a fotósok elé
Íme, a képek!
Liptai Claudia, a Mr és Mrs műsorvezetője rövid shortban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia kitett magáért a TV2 nagy őszi sajtótájékoztatóján. A szeptember 12-én újrainduló Mr és Mrs női műsorvezetője igazán szexi volt neccharisnyában és rövid kis shortban.

A TV2 egyik legnépszerűbb szórakoztató showműsora idén ősszel a harmadik évadához érkezik. Ahogyan eddig is, jól ismert sztárpárok játszanak majd, fellebbentve a fátylat kapcsolatuk kulisszatitkairól, elárulva olyan dolgokat, amiket eddig még soha, sehol nem mondtak el. A feladatmegoldások során az is kiderül, mennyire jól ismerik egymást, a bátorságpróbákon pedig az, hogy mit vállalnának be a partnerükért. 

Az előző szériákhoz képest változás, hogy a műsor nem naponta, hanem hetente egyszer, csütörtökönként kerül képernyőre, emellett hosszabb is lesz, mint az első két évadban volt.

Liptai Claudia dögös ruhái A Nagy Duettből

A 39 éves tévés mindegyik ruhája telitalálat volt A Nagy Duett idei adásában. Stylistja, Király Gabi szexi és egyben elegáns darabokba bújtatta a SuperTV2 sztárját, melyek kihangsúlyozták annak nőies alakját. Nézd végig összeállításunkban a kreációkat!

Ezt is szeretjük