Elképesztő változás! Friss fotóján alig ismertünk rá Liptai Claudiára
Nézd meg!
Liptai Claudia fotóját a Jóban Rosszban oldala is megosztotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia annak idején a Szomszédokban kezdte színésznőként, aztán volt idő, amikor inkább a műsorvezetés került nála előtérbe, ám most ismét visszatér a gyökerekhez. A 41 éves sztár ugyanis a jelek szerint ismét forgat, és az örömtől alig fér a bőrébe.

Liptai Claudia és Ragályi Elemér

Nem véletlenül, ugyanis olyan nagy nevekkel dolgozik együtt, mint Kern András színész-rendező és Ragályi Elemér operatőr. Bár a Szombat.org értesülései szerint a film főszereplője Kern mellett Eszenyi Enikő lesz, Liptai Claudiára is osztottak egy epizódszerepet.

Jeleneteinek forgatása pedig valószínűleg éppen most zajlik, ebből az apropóból készülhetett a fotó, mely először Claudia hivatalos Facebook-oldalára került ki, majd a Jóban Rosszban oldala is megosztotta. A képen alig lehet ráismerni a színésznőre a rövid, barna paróka alatt - bár rajongói a kommentekben nem tudják eldönteni, most akkor fiatalítja vagy öregíti-e a sztárt ez a hajviselet.

"Életem egyik álma válik valóra. Kern András készülő filmjében forgatok. Az operatőr Ragályi Elemér. Hihetetlen!!!" - fűzte hozzá a fotóhoz Liptai Claudia. A Kern Andrással készült képet itt tudod megnézni, Liptai Claudia hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Facebook/Jóban Rosszban TV műsor

Liptai Claudia frizurái

Nézd meg a négy legjobb hajviseletét A Nagy Duett című műsorból.

Ezt is szeretjük