Fotókon Liptai Claudia új szerelme! Ezt lehet tudni a sármos színészről
Tudj meg érdekességeket Liptai Claudia új szerelméről, a színész Horváth Ákosról!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia tegnap a hivatalos Facebook-oldalán tudatta a világgal, hogy szerelmes: egy összebújós szelfit posztolt új párjával, akiről időközben az is kiderült, hogy egyik kollégája. Horváth Ákos színművész a szombathelyi Weöres Sándor színház társulatának tagja, 1968-ban született Budapesten, tehát 46 éves.

Legutóbb a Pál Adrienn című filmben játszott, amit Cannes-ban 2011-ben a nemzetközi kritikusok díjával jutalmaztak - egy lepukkant újságírót formált meg. A One Day Crossing című amerikai filmre a legbüszkébb, amelyet 2000-ben rövidfilm kategóriában Oscar-díjra is jelöltek, és amelynek a magyar Marozsán Erika volt a főszereplője. De a Szabadság, szerelem című alkotásra is szívesen emlékszik vissza, amelyben az orosz csapat edzőjét alakította.

Nézd meg a róla készült képeket, és tudj meg róla érdekességeket!

30 éve vele él a magyar színész, pedig még mindig nős

Bodrogi Gyula és Voith Ági között különleges kapcsolat van. A színész házaspár fia ötéves volt, amikor Bodrogi Gyula szerelmes lett egy Angéla nevű nőbe. Felesége sem maradt sokáig pár nélkül, ő egy zeneszerzőbe szeretett bele, el mégsem váltak - így maradt ez a mai napig. Nézd meg azokat a sztárokat, akik papír nélkül is boldogok!

Ezt is szeretjük