Friss fotó: Liptai Claudia egy szál köntösben! Így készül legújabb szerepére
Nézd meg!
Liptai Claudia menedzsere a Facebookra töltötte fel a képet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia egy szál köntösben látható legfrissebb fotóján, amelyet a menedzsere osztott meg a Facebokon, majd maga is kitett egy dögös képet a saját Facebook-oldalán.

"A nap, ahol a nevetéstől szem nem maradt szárazon. Clauval reklámfilmet forgatunk" - olvasható a bal oldali kép mellett.

Liptai Claudia egy szál köntösben

Nem kell tehát amiatt aggódnia senkinek, hogy a színésznő, műsorvezető munka nélkül maradna.

A hétvégén egyébként szárnyra kapott a hír, miszerint Liptai Claudia ősszel saját műsort kap, az égész műsort kifejezetten rá építi a TV2 - állította a Blikk informátora.

Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője nem erősítette meg a bulvár napilap információit, de nem is cáfolta azt, annyit mondott: korábban már hangsúlyozta, idén is lesz olyan műsor a Jóban Rosszban című sorozat és a Sztárban Sztár című szórakoztató show műsor mellett, amelyben Liptai főszerepet kap.

A 41 éves sztár elkezdte írni második könyvét, a Játékszínben áprilisban mutatják be a Vidám kísértet című komédiát, amelyben többek között Hernádi Judittal, Gálvölgyi Jánossal, Pásztor Erzsivel játszik együtt, emellett a napokban elindította évek óta tervezett, nőknek szóló klubját.

Fotó: Facebook/TMC Management, TMC/Liptai Claudia

Ezt is szeretjük