Ezt nézd meg! Liptai Claudia mélyen kivágott ruhában bűvölte a nézőket
A Nagy Duettben
Liptai Claudia most is dögösen festett A Nagy Duett színpadán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia hosszú évek óta a TV2 egyik legnépszerűbb arca, akitől már megszokhattuk, hogy mindig igazi dívaként jelenik meg a képernyőn és a partikon egyaránt.

A kereskedelmi csatorna áprilisban indította útjára legújabb szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet, melyben a hazai sztárok igazi profik segítségével mutatják meg a bennük rejlő énekest.

Állandó szereplő

Bár a mezőny egyre fogy, hiszen minden péntek esti adásban egy párosnak búcsúznia kell a versenytől, a zsűritagok mellett két állandó szereplője mégiscsak van a népszerű show-nak: Claudia és műsorvezetőtársa, Majka.

A versenyzők fejlődése mellett a tévénézők arról is meggyőződhetnek, hogy a csinos sztármami egyre dögösebb. A május 6-ai adásban a sokat emlegetett klasszikus kis feketét öltötte magára - mely egy nő ruhatárából sem hiányozhat.

A rafinált szabású, mélyen dekoltált miniruhában szépen kirajzolódott homokóra alakja, melyet egy vastag derékövvel tett még hangsúlyosabbá.

Vérprofi  a színpadon

Bár a színésznőből lett műsorvezető soha nem tartozott a ruhafogasra emlékeztető sztárok közé, dús idomaival kétségtelenül rengeteg férfi rajongót szerzett már magának.

Ugyanakkor a nők példaképe is lehet, hiszen színpadi jelenléte igazi profizmusról árulkodik - amelyhez az is hozzátartozik, hogy szűkre szabott ruhában és tűsarkúban is irigylésre méltóan könnyedén mozog.

Ezt pedig még heteken át bizonyíthatja, hiszen a Tóth Vera és Rákóczi Feri alkotta duó távozása után még öt páros van versenyben.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük