Ezt nézd meg! Liptai Claudia rafinált szabású ruhában lépett a nézők elé
Liptai Claudia hétről hétre egyre ötletesebb szerelésekkel örvendezteti meg A Nagy Duett nézőit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Duett legutóbbi adásában már a döntőbe jutás volt a cél. Ez meg is látszott a produkciókon: a párosok elképesztő energiával teljesítettek, de színpadi látványban se volt hiány.

A dögös fellépőruhák mellett Liptai Claudia merész fekete ruhája is említést érdemel, hiszen a műsorvezetőnő ezúttal egy nőiesen rafinált kreációban lépett a nézők elé.

Kivillant formás csípője

Köztudott, hogy a népszerű műsorvezető az elmúlt hónapokban komoly átalakuláson ment át. Claudia szemmel láthatóan sokat fogyott, alakja karcsúbb és szexisebb lett, mint valaha.

Új szőke hajszíne és rövidebb frizurája ugyancsak nagyon el lett találva, hiszen remek keretet ad a műsorvezetőnő bájos arcának. A látványos külső változás Claudia önbizalmának és nőiességének is jót tett, hiszen a TV2 csinos sztárja hétről hétre szexisebb szerelésekben jelenik meg.

Az elmúlt adásokban volt már rajta csodás királykék ruha és smaragdzöld kreáció is, de akkor is ragyogott, amikor csak egy sima, klasszikus kis feketében lépett A Nagy Duett színpadára. Most is e mellett a stílus mellett döntött, de csavart egyet az ötleten: itt-ott megvillantotta formás csípőjét, vállát és karját a ruha kivágásain át.

Voltak még forró pillanatok

A pénteki elődöntő egyébként több szempontból is szexisre sikeredett, SP és Iszak Eszti romantikus zongoraduettje és Árpa Attila dögös, rockos előadása is feltüzelte a hangulatot.

A lendületes produkciók el is nyerték a zsűri tetszését, a Trokán Nóra-Caramel kettős és Árpa Attiláék is maximális 30 pontot zsebelhettek be. Sajnos ez utóbbi párost később hideg zuhanyként érte a telefonon és sms-ben szavazók döntése, miszerint ők kerültek az utolsó, vagyis a kieső helyre.

A zsűri és a nézők szavazatai alapján a jövő heti fináléba így Peller Mariann és Bereczki Zoltán, Trokán Nóra és Caramel, Iszak Eszter és SP jutott, a maximális pontszámot szerzett Árpa Attila és Falusi Mariann pedig búcsúztak a versenytől.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük