Liptai Claudia nagyon dögös ruhában vezette A Nagy Duettet - Fotók

Liptai Claudia szexi ruhában tért vissza A Nagy Duett műsorvezetőjeként.

liptai-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia csinos és szexi volt a nézők szerint is, amikor vasárnap este A Nagy Duett műsorvezetőjeként állt ismét kamerák elé. A TV2 zenés szórakoztató műsorából az első négy évadot hol Majkával, hol Tillával vezette, az ötödiket Till Attila vitte, míg a hatodik, idei szériának Liptai Claudia az egyedüli műsorvezetője. 

A 44 éves sztár egy extravagáns, testhez álló, kék ruhát viselt, ami kiemelte nőies idomait. Az aszimmetrikus, egyik oldalán combközépig felsliccelt ruha leginkább a csúcsos válltöméssel vonta magára a nézők figyelmét. Ezzel az optikai trükkel a kreáció karcsúsította a derekát és a csípőjét. A ruha szabása és a nude színű tűsarkú ugyancsak előnyös húzás, hisz optikailag nyújtja az alakot. Nézd meg a képeket!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük