Liptai Claudia nem fogta vissza magát - Volt férjéről meglepő dolgokat mondott
Liptai Claudia dicshimnuszt zengett volt férjéről a Sztárban Sztár című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia nem rejti véka alá a Sztárban Sztár zsűrijeként, mennyire tetszik neki volt férje, Gesztesi Károly egy-egy produkciója. Miután az 55 éves színész a negyedik adásban Mező Misiként lépett színpadra, és a Magna Cum Laude népszerű slágerét, a Vidéki sanzont adta elő, a zsűri nagy része nagyon lepontozta: Stohl András 7, Papp Szabi 6, Majka pedig mindössze 5 pontot adott neki, míg Liptai Claudia tízet. 

- Ne haragudjatok! Kövezzenek meg, írjanak levelet, én akkor is tíz pontot adok, nem érdekel - jelentette ki a volt feleség. 

liptai-claudia-fb
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Karcsi, ha lenne közös gyerekünk, én is sok pontot adnék - viccelődött Majka, aki az értékelés során azt mondta, Gesztesi úgy néz ki, mint a cro-magnoni ember.

Liptai Claudia az értékelés során sem fogta vissza magát, igazi dicshimnuszt zengett egykori párjáról. 

- Én szeretem ezt a Gesztesi Karcsit hallgatni. Ha másért nem, én annyira örülök, hogy elvállaltad ezt a műsort, mert azt mutatod meg, micsoda muzikalitás és lélek van benned. Azt nem tudják rólad, hogy te zeneszerző szakon végeztél, fagottozol, szaxofonozol, dobolsz. Fura módon te színész vagy, de én annyira az érzem, hogy megérkeztél haza, a zene világába, hogy

mindent megadnék, hogy a végéig meneteljél. 

Liptai Claudia már az első adás után nyilvánvalóvá tette, hogy patchwork-családja mindegyik tagja lelkesen szurkol Gesztesi Károlynak. 

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyermeke, Panka a nyáron ünnepelte a 12. születésnapját. Karcsú, magas lány, aki alakját az aerobiknak is köszönheti.  

Ezt is szeretjük