Liptai Claudia fiának ballagós fotója: Marci helyes nagyfiú lett

Liptai Claudia fia szeptemberben kezdi az iskolát. Az óvodai ballagásáról anyukája posztolt fotókat.

liptai-claudia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt szokták mondani, leginkább a gyerekeken látszik, milyen gyorsan múlik az idő. Liptai Claudia fiára ez biztosan igaz: mintha csak tegnap lett volna 2016 októbere, amikor arról szóltak a hírek, Marci a világra jött, de mire kettőt pislogtunk, elballagott az óvodából.

A színész-műsorvezető a közösségi oldalain mutatott néhány fotót az ovis ünnepségről. Marcit látva több kommentelő tette fel a kérdést, mikor lett belőle ilyen helyes nagyfiú.

Liptai Claudia fiának ballagása

A poszt három felvételből áll: az elsőn Marci szüleivel mosolyog a kamerába, a másodikon keresztanyukájával kapták le, a harmadik pedig egy közeli felvétel róla. Ide kattintva tudod megnézni őket az Instán.

liptai
Fotó: RTL II/NőComment!

Nem túlzás, Marci mosolyával és vonásaival levette a kommentelőket a lábukról. Abban mondjuk nem tudtak megegyezni, kire ütött külsőre: ki az apukáját, más az édesanyját látja benne.

Liptai Claudia a bejegyzésben leírta, egy korszak zárult le azzal, hogy fia elballagott az óvodából. 

„Véget ért egy varázslatos csodákkal teli korszak. Marci derűje belengi a mindennapjainkat. A kíváncsisága ősztől új utakra viszi de amit az elmúlt 4 évben kapott az óvónőktől, a társaitól a gyerekek szüleitől az örökké a kis oldaltáskájában lesz” - fogalmazott.

Nézd meg Dobó Kata lányát is!

A kommentelők nem tudtak szó nélkül elmenni amellett, hogy az idén 11 esztendős kislánynak milyen gyönyörű hajkoronája van. Ezt egyébként szinte mindig megjegyzik a rajongók, ha Dobó Kata olyan képet posztol, amin Szofi is szerepel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTLII/NőComment!

Ezt is szeretjük