Liptai Claudia bevallotta - Ilyen a férje és Gesztesi Károly kapcsolata
Liptai Claudia volt férjéről és jelenlegi házasságáról vallott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia 2001 óta volt Gesztesi Károly párja, öt évvel később össze is házasodtak. Egy kislányuk született, Panka házasságuk évében, 2006-ban jött a világra. A sztárpár 2010-ben vált el egymástól. Az egykori műsorvezető és színésznő azóta megtalálta a boldogságot, Pataki Ádám cukrászmesterrel 2015 óta alkotnak egy párt, fiuk, Marci 2016-ban született meg, két évvel később összekötötték az életüket, és azóta is boldogan telnek a mindennapjaik.

A 46 éves sztár a Best magazin mai számában elárulta, legnagyobb álma az volt, hogy szerető családja legyen, boldoggá teszi, hogy ez megadatott neki, és annak is örül, hogy bár Gesztesi Károllyal válás lett a vége, megmaradt a jó viszony köztük, és természetesen egykori kedvese Pataki Ádámmal is megtalálta a közös hangot.

- Megható, amilyen jó viszonyban vannak Ádám és Panka apukája, Gesztesi Károly. Ez is nagy szerencse, és igazi ajándéknak élem meg. Ha valaki megtalálja az őszinte boldogságot és szerelmet, azt valahogy tiszteletben tartják az emberek. Nem kell túlmagyarázni, azt érezni és látni lehet. Én nagyon sokat vártam erre, nagyon vigyázok rá, és ugyanezt tapasztalom Ádám oldaláról is, ami nagyon jó érzés - vallotta be őszintén a lapnak.

Amikor 2018 őszén a TV2-n futott a Sztárban Sztár hatodik évada, Gesztesi Károly volt az egyik férfi versenyző, Liptai Claudia pedig az egyik zsűritag volt, ám akkor is érezhető volt köztük, mennyire jóban vannak egymással. A sztár Instagramjára is rendszeresen posztolt közös fotókat egy-egy produkció után.

A hetilap újságírója rákérdezett arra is, miben más a második házassága az előzőtől. Liptai elmondta, mivel ő is megváltozott, így nyilván teljesen más, ám mégsem akarta összehasonlítani a két kapcsolatát.

- Nem találom ízléses és szép dolognak hasonlítgatni, mert az előző is azért született meg, mert azt hittük, jó lesz. Senki nem úgy indul egy házasságba, hogy nem azt gondolja, egy életre szól. Nem működött, ezért vége lett. Hasonlítgatni a mostanival, ami működik, ami rózsaszín és mesés, nem volna illő dolog. Egy biztos, életemben először valóban úgy élhetek, ahogy mindig is szerettem volna - tette hozzá.

Gesztesi Panka gyönyörű kamasz lány lett

Képes összeállításunkban megnézheted Liptai Claudia és Gesztesi Károly 13 éves lányának fotóit.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük