Liptai Claudia ezzel foglalkozik tévézés helyett - Meglepődsz, mit csinál most
Liptai Claudia az Instagramon üzent rajongóinak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még 2018 decemberében robbant a hír, hogy Liptai Claudia 17 év után otthagyja a TV2-t. Több oka is volt, hogy így döntött, egyrészt kisfia, Marci mellett már nem tud olyan kötöttségeket és feladatokat elvállalni, melyeket a tévés szakma megkövetel, emellett rájött arra, hogy a maga ura akar lenni, csak úgy, mint a férje, Pataki Ádám, ezt december végén a Best magazinnak adott nagyinterjújában mesélte el. Mivel nem hosszabbított szerződést a csatornával, sok rajongó érdeklődött a 45 éves sztártól, hogy mihez kezd ezután. Meglepő irányt vett az élete.

Ezzel foglalkozik tévézés helyett

Liptai Claudia Instagram-oldalán üzent a rajongóinak, hogy most mivel foglalkozik: "Sokan kérdezitek, hogy a jelenlegi, tv nélküli életemben mit csinálok. Néha nekem is nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. Egyszerűen keresem a kedvemre való lehetőségeket. Ezért festek, készítek kisfilmeket a mindennapjaimról, és természetesen újra hódolok a cukrászatnak, a kis bonbonoknak" - írta legfrissebb fotójához.

Számtalan rajongó kommentelte neki, mennyire rossz, hogy már nem látható a TV2-n: "Ügyes vagy Clau, csinálj mindent a kedved szerint. De a televízió képernyőjéről nagyon hiányzol. Imádom a személyiségedet" - írta neki egy kedves rajongója.

Az egykori műsorvezető és férje rendszeresen megszervezik az Édeskettes névre hallgató, humoros, színpadi sütő-show-jukat, melyre sztárvendégeket is hívnak rendszeresen, emellett decemberben a YouTube-ra több epizódot is feltöltöttek, ahogy együtt sütöttek különféle karácsonyi finomságokat. 

Ezt is szeretjük