Látványos változás! Lilu 6 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban
Lilu sokáig küzdött szülés utáni túlsúllyal, mostanra sikerült bomba formába lendülnie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű műsorvezetőnő, Lilu - eredeti nevén Kovalcsik Ildikó - kisfia születése után nem sokkal visszatért a képernyőre, de a munka az edzés rovására ment.

Érezte is magán a túlsúlyt a kisgyerekes sztármami, de a kemény fogyókúra és a rendszeres sport helyett más megoldást talált arra, hogy újra formába hozza magát.

Kaktuszkivonattal fogy

Az RTL Klub csinos műsorvezetőnője, aki épp ma ünnepli 34. születésnapját, Barabás Évával és Szujó Zoltánnal osztotta meg küzdelmét a kilókkal.

- Én lelkileg alkalmatlan vagyok a fogyókúrára. Ugyanakkor éreztem, hogy fogynom kéne, mert nem éreztem jól magam a bőrömben. Volt rajtam egy öt-hat kiló, ami zavart, és ami a fiam születése után maradt rajtam - magyarázta Lilu, aki egy kisfiú, Dávid büszke anyukája.

Épp ezért úgy döntött, hogy kipróbál egy természetes fogyasztót, egyfajta szájspray-t, mely kaktuszkivonat segítségével űzi el az éhségérzetet.

- Amikor rám tör a farkaséhség, amivel egyáltalán nem tudok mit kezdeni, akkor befújok egyet a számba, és ezzel megszüntetem az éhségérzetet - fejtette ki a sztármami.

Hat kilótól szabadult meg

A műsorvezető azt is bevallotta, hogy eléggé édesszájú, ráadásul nehezen türtőzteti magát, ha finomságokról van szó. Az edzésnek ugyan nem ellensége, de a Való Világ és az Alekosz valóságshow mellett a sportolás egyszerűen nem fért bele az életébe.

- Nekem egyetlen egy esélyem van arra, hogy fogyjak, ha nem vagyok éhes. Nem koplalok, de nem érzem folyton azt, hogy ennem kéne. A lényeg, hogy a hirtelen rám törő éhségrohamokat ezzel az eszközzel meg tudom szelídíteni - árulta el Lilu.

Elismeri, hogy kényelmesebb az éhséget elűzni, mint az edzőteremben izzadni, de így legalább jut ideje a férjére és kisfiára is.

A különös módszernek egyébként meglett az eredménye, Lilu körülbelül hat kilóval lett könnyebb, amitől nemcsak csinosabbnak, de kiegyensúlyozottabbnak is érzi magát.

A műsorvezető egyébként egy-két hónapon belül visszatér majd régi munkarendjébe, a Reggeli és a Csak csajok műsorának riporteri székébe. Előtte azonban még tervez egy rövid vakációt Toszkánába, férjével és kisfiával.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint

Ezt is szeretjük