"A kapcsolatunk nem egy lányregény" Lilu kendőzetlenül vallott házasságáról
Lilu elárulta, bizony ő is veszekszik férjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu nem tartozik azon sztárok közé, akik túl gyakran nyilatkoznak a magánéletükről, ám a közelmúltban kivételt tett, és a Best magazinnak adott interjújában őszintén mesélt házasságáról.

Mint ismeretes, a 35 éves műsorvezetőnő első férje Varga Zsolt válogatott vízilabdázó volt, válásuk után pedig egy másik sportolóval, Tóth Norbert focistával kezdett párkapcsolatba.

Titokban keltek egybe

Néhány héttel a szakításuk után, 2004 végén ismerkedett meg kollégájával, A rettegés foka című műsor operatőrével, Árva Lászlóval, akivel a forgatások során szerettek egymásba.

Esküvőjükre titokban került sor 2005 júniusában Barbados szigetén, a rokonokon és néhány közeli baráton kívül senki sem tudott róla, kisfiuk, Dávid pedig 2009 augusztusában született meg.

Az eredetileg Kovalcsik Ildikó néven született tévésztár elárulta, bizony velük is előfordul, hogy összekapnak, ám emiatt nem aggódik, mert szerinte így mindketten ki tudják adni magukból a feszültséget.

Lobbanékony típus

- A mi kapcsolatunkat nem úgy kell elképzelni, mint egy lányregényt. Én lobbanékony típus vagyok, míg a férjem inkább magában éli meg a konfliktusokat - kezdte vallomását.

- Ennek ellenére összeveszni néha jó dolog, akkor ugyanis mindketten ki tudjuk adni magunkból a feszültséget. Eddig másfél nap volt a legtöbb, amíg nem szóltunk egymáshoz. Azután valamelyikünk mindig poént csinált a vitából - tette hozzá.

Lilu szerint nagyon fontos, hogy képesek legyünk bocsánatot kérni, ha ugyanis belátjuk hibáinkat, azzal sok konfliktust el lehet simítani, ha pedig ez elmarad, akkor egész egyszerűen felszólítja párját, hogy kérjen bocsánatot.

- A vitáink után általában megkövetjük a másikat. Ha pedig ez mégis elmaradna, akkor könyörtelenül felszólítom Lacit, hogy kérjen bocsánatot, mert nem volt igaza - zárta le a beszélgetést Lilu.

Ezt is szeretjük