Kár tagadni! Az utcán csókolózott az X-Faktor legújabb szerelmespárja
Lil C állítólag a tehetségkutató műsor egyik táncosával melegedett össze a szombati adást követő bulin.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Volt már példa arra a magyar tehetségkutatók történetében, hogy egy versenyző az egyik háttérénekessel szűrte össze a levet, gondoljunk csak Varga Ferencre és Balássy Bettyre, akiknek azóta gyermekük is megszületett.

A legfrissebb hírek szerint az X-Faktor háza táján is zajlik az élet, a szombati élő adás után az énekesek ugyanis elmentek bulizni az egyik belvárosi szórakozóhelyre, ahol történt néhány meglepő dolog.

Nem zavartatták magukat

A Bors értesülései szerint a stábbuli zártkörű volt, ennek ellenére a fiatalok kijártak felfrissülni és levegőzni az utcára, de természetesen nem egyedül - az egyik szemtanújuk pedig egyszer csak Lil C-re lett figyelmes.

A 19 éves fiatalember a bulvárlap értesülései szerint az éjszaka folyamán többször és hosszan is telefonált, majd hajnalban egy ismeretlen csinos hölggyel csókolózott az egyik közeli padon.

Ez azért is különösen meglepő, hiszen az eredetileg Kelemen Csaba néven született kiváló táncos és énekesről mindenki úgy tudta, hogy egyedülálló, időközben pedig a titokzatos hölgy kilétére is fény derült.

Az egyik háttértáncos

A Bors tudni véli, hogy Lil C kiválasztottja az X-Faktor egyik táncosnője, aki a huszas évei elején jár, de már van egy kisfia, arról nem is beszélve, hogy párkapcsolatban él, de nem gyermeke édesapjával.

Lil C minden bizonnyal romantikus alkat lehet, az X-Faktor honlapjára ugyanis azt írta, hogy a legszebb pillanat az életében az volt, amikor szerelmes volt vagy éppen ezt érzi.

Egyelőre még egyikük sem nyilatkozott az ügyben, ám a Bors egy lesifotót is közölt a csókolózó fiatalokról, de hogy csak egy futókalandról volt-e szó, az csak a későbbieknek derül majd ki.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük