Jóképűbb, mint valaha! Így tér vissza a képernyőre a szexi magyar színész
Lengyel Tamás a Jóban Rosszban után most újabb tévés sorozatban kapott szerepet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 35 éves színészt, Lengyel Tamást a legtöbben Zólyom Ivánként ismerik a Jóban Rosszban sorozatból.

A sorozatban három évig játszotta a szívtipró sebészt, most pedig újra feltűnt a képernyőn: a Munkaügyek - IrReality Show-ban.

Színháztól a moziig

A budapesti születésű Lengyel Tamás 2001-ben prózai színészként végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, jelenleg pedig a Vígszínházban játszik.

A sármos, zöld szemű színész 2004-ben kapott először szerepet a Jóban Rosszban sorozatban, ahol a rendezők nem meglepő módon a nőcsábász figuráját szánták neki.

Csillagkúton nem is nagyon akadt olyan nő, aki ne lett volna odáig a sebész Zólyom Ivánért. Egy év múlva búcsúzott a szériától, de 2008-ban még néhány epizód erejéig újra feltűnt a képernyőn.

A színház és a sorozat mellett mozifilmekben is láthattuk őt, az I love Budapestben vagy éppen a Tréfában, ahol Dobó Katával és Kern Andrással játszott együtt.

Újra a képernyőn

A Munkaügyek című sorozatot - amelynek írói közkedvelt humoristák: Kovács András Péter, Hadházi László és Litkai Gergely - 2012-ben kezdték el vetíteni a tévében. A szituációs komédia, amely a külföldi országokban már évek óta hódít, mindig egy adott térben játszódik, jelen esetben a munkaügyi hivatalban.

A Magyar Televízió által sugárzott komédiasorozatban olyan neves színészek szerepelnek, mint Molnár Piroska, Mucsi Zoltán vagy éppen Murányi Tünde.

Lengyel Tamás most egy tanácsadót, illetve munkaügyi biztost alakít. Új szerepe szerint komikus helyzetekben kell rendet tennie a kissé szétszórt alkalmazottakat foglalkoztató cégnél, és kivételesen nem kell női szíveket meghódítania.

Fotó: Facebook

Ezt is szeretjük