"Nem cserélném le Györgyit!" Falusi Mariann szívszorító vallomást tett a Frizbiben
Falusi Mariann és Lang Györgyi tegnap este a Frizbiben járt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este Falusi Mariann és Lang Györgyi is tiszteletét tette a Frizbiben, ahol mindketten őszintén és a rájuk jellemző kirobbanó humorral meséltek Hajdú Péternek betegségükről, fogyásukról és jövőbeli terveikről.

Mint ismeretes, az 51 éves Falusi Mariann a közelmúltban malária gyanújával került kórházba, ám az énekesnő ezúttal is határozottan cáfolta a trópusi betegségről szóló pletykákat, és megint elmondta, hogy orrmelléküreg-gyulladása volt.

Szeptemberig 40 kilót akar leadni

Ez a betegség okozta azt a tünetegyüttest, aminek köszönhetően belázasodott, fájt a feje és kisebesedett a keze, ám az antibiotikumos kezelésnek köszönhetően hamar meggyógyult.

Hajdú Péter természetesen rákérdezett fogyására is, hiszen Mariann tavaly ősszel csatlakozott egy zsírégető klubhoz. Azóta saját bevallása szerint már 24 kilótól szabadult meg, ám szeptemberig még 16-ot szeretne leadni!

Egy év alatt 40 kiló kétségkívül bámulatos eredmény, Falusi Mariann éppen ezért azt ígérte a népszerű műsorvezetőnek, hogy ha sikerül tervét tartania, akkor idén ősszel miniszoknyában áll majd a kamerák elé a stúdióban!

Nem cserélné le

Falusi Mariann jelenleg A Nagy Duettre készül Árpa Attilával, ennek kapcsán viccelődött Hajdú Péter azon, hogy lecserélné-e Lang Györgyit, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizáltak szklerózis multiplexet.

Természetesen ilyesmi meg sem fordult a fejében, habár odavan Attilaért, fejtette ki álláspontját Mariann, majd hozzátette, hogy megújult erővel dolgoznak mindketten az új, szám szerint a 24. Pa-Dö-Dö-lemezen!

Lang Györgyi a beszélgetés során elmondta, hogy állapota stagnál, de Mariann hatására ő is fogyókúrába kezdett, aminek köszönhetően már tíz kilótól megszabadult, és sokkal ügyesebben mozog.

A közkedvelt páros a mögöttük álló megpróbáltatások ellenére a felvétel során olyan jóízűeket nevetett, hogy Hajdú Péter meg is jegyezte, elképesztő, ahogyan a különféle traumákat képesek ilyen könnyedén és humorral kezelni.

Ezt is szeretjük