Falusi Mariann két ember életét mentette meg egyszerre

Falusi Mariann példáján felbuzdulva Lang Györgyi is arra az elhatározásra jutott, hogy lefogy.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Falusi Mariann sikerén felbuzdulva Lang Györgyi is elhatározta, hogy megszabadul felesleges kilóitól, és szintén csatlakozik egy zsírégető klubhoz.

Györgyi mindezt azon a jó hangulatú búcsúbulin jelentette be, ahol Mariann édesanyjával és barátaival, köztük Csonka Andrással, Dombóvári Vandával, Horváth Évával, Peller Mariannal, Sebestyén Balázzsal és Terecskei Ritával ünnepelte új életének kezdetét.

Kórházba vitték

Mint ismeretes, Falusi Mariannt nemrégiben rosszullét miatt kellett kórházba szállítani. Az orvosi vizsgálatok során aztán kiderült, drasztikus életmódváltásra lesz szüksége.

Végül arra az elhatározásra jutott, hogy mintegy negyven kilótól megszabadul! De hogy még jobban tudatosítsa magában az új élet kezdetét, egy remek bulin szabadult meg régi, hizlaló ételeitől.

A Pa-Dö-Dő énekesnője édesanyjával és legkedvesebb barátaival együtt örömmel hajította kukába az ártalmas fogásokat, majd megmutatta, most milyen ételekkel fogy.

Egy új élet kezdete

Mariann életmódváltását barátai lelkesen támogatják. Peller Mariann és Csonka Pici például egy szigorúan zsírégető tortával is megajándékozták a sztárt, melyet a rögtönzött Pa-Dö-Dö koncert után mindnyájan jókedvűen elfogyasztottak.

A meghívott sztárbarátok tovább fokozták a hangulatot: több számmal kisebb ruhákkal lepték meg Mariannt, aki akkor tudja majd viselni azokat, ha eléri célját, és sikerül leadnia a hőn áhított negyven kilót.

Hírességek a Bika jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az est fénypontja azonban kétségtelenül az volt, amikor Lang Györgyi kikapta Mariann kezéből a mikrofont és bejelentette: ő is életmódot vált, és csatlakozik ahhoz a zsírégető klubhoz, amelynek Mariann is tagja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Arról van szó, hogy felbuzdultam Mariann sikerén - aminek egyébként nagyon örülök és büszke is vagyok rá -, és belenéztem a tükörbe. Na, akkor döntöttem el, hogy én is belevágok a fogyókúrába – árulta el Györgyi, aki egyelőre még nem ígér semmit, de nagyon elszánt.

Fotó: RedLemon

Ezt is szeretjük