Hajdú Péter párja 27 kilót fogyott: Eszter enni sem bírt, annyit idegeskedett

Hajdú Péter párja, Láng Eszter nagyon sokat és gyorsan fogyott.

hajdu-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter párja, Láng Eszter 2022. február 14-én, vagyis éppen Valentin-napon adott életet közös gyermeküknek, egy kisfiúnak, aki a Dominik nevet kapta. A kicsi orvosi javaslatra programozott császármetszéssel született. 

A 27 éves anyuka gyönyörű volt várandósan, ám ő maga egy kissé nehezen viselte testének változásait. A várakozás hónapjaiban összesen 27 kilót szedett fel, amit a szülés után szeretett volna mihamarabb leadni. 

Láng Eszter lefogyott

Hajdú Péter mindenben támogatja legkisebb gyermekének anyját, nagyon jól működő, erős szövetség az övék. Láng Eszter a Best magazinnak beszélt arról is, hogy kimondottan aggódós anyuka, ráadásul komoly megfelelési kényszerrel küzd: szeretne a gyereknevelés mellett a munkában és a háztartásban szintén jól teljesíteni, a környezete azonban újra és újra figyelmezteti, kell az a bizonyos „énidő”. 

 - Napi egy óra, amit magamra fordítanék, nem tűnik soknak, a valóságban mégis az. Pedig a szakemberek szerint ez a minimum, amire egy édesanyának szüksége van ahhoz, hogy funkcionálni tudjon a hétköznapokban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár minden felszedett kilót leadott az elmúlt hét hónapban, ezt nem a legegészségesebb módon tette. 

- Ha összejön, akkor azt igyekszem egy szépségszalonban vagy valamilyen kezelésen eltölteni. És ez nem arról szól, hogy végre szép lesz a hajam, körmöm, hanem sokkal inkább az önbizalmam növeléséről. Huszonhét kilót híztam a terhességem alatt, ez a túlsúly alapjaiban változtatta meg az önmagamról alkotott képet. Ugyan mára visszanyertem a szülés előtti súlyom, az alakomat viszont még nem. 

- És hát milyen áron fogytam le, az sem mindegy! Mert sajnos nem a sport és az egészséges étkezés által. Friss anyukaként annyira stresszeltem, hogy enni sem tudtam.

Szégyellem, de ez az igazság. Nem egy követendő példa az enyém, de ezt teszi a paramamiság

- fejtette ki a lap hasábjain. 

Láng Eszter a jövőben szeretne többet mozogni, ám ez egyelőre várat magára, mert valamiért soha nem igazán szerette a sportot. Úgy gondolja, ha Domi egy picit idősebb lesz, ez megváltozhat. 

Rogán Cecília fürdőruhában

Rogán Cecília április 22-én hozta világra harmadik fiát, aki a Fülöp nevet kapta. Az ibizai nyaralásról a háromgyerekes édesanya az Instagram-oldalára egy fürdőruhás fotót is posztolt. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük