Ki hitte volna? Ezért nem kell senkinek a magyar szépségkirálynő
Laky Zsuzsi 2003-ban lett Európa legszebb lánya, manapság azonban elkerülik a modellmunkák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindössze 19 éves volt Laky Zsuzsi, amikor a fejére került a legszebb lánynak járó korona a párizsi Miss Európa versenyen.

Ma boldog anyukaként, de múltjához képest szerény körülmények közt neveli Dietz Gusztáv dzsiudzsicu-bajnokkal közös kislányukat, a most másfél éves Lucát.

Nem kért a tisztességtelen ajánlatokból

Az egykori szépségkirálynő kezdetben még számos ajánlatot kapott, hiszen királynői teendőit is el kellett látnia, emellett szerepelt egy férfimagazin címlapján, sőt, egy légitársaság az ő arcával reklámozta utazásait.

Míg manapság a dubajozástól hangos a modellvilág, és a szépségversenyek jelentkezési lapján meg kell adni, járt-e a jelentkező arab országban, holott korábban sokkal kevesebbet lehetett erről hallani.

Laky Zsuzsi az RTL Klub Csak Csajok című reggeli műsorában elmondta, őt is számos tisztességtelen ajánlattal keresték meg, ő azonban sorra elutasította ezeket.

- Nekem hiába mondják, hogy ezt meg azt ingyen lehet kapni. Ez nem igaz! Mindig kell valamit cserébe adni. Ezt én is tapasztaltam, csak éppen nem voltam hajlandó senkinek a kedvére tenni. Így egy idő után nem kaptam több ajánlatot. A verseny után egy ideig még modellkedtem, aztán ez is elmaradt - mesélte.

Már nem vágyik a rivaldafényre

Mindezek ellenére 28 évesen boldognak vallja magát, hiszen megtalálta élete párját, 2010-ben összeházasodtak, majd egy évvel később született egy tündéri kislányuk.

A jövőben szeretnének majd még egy kisbabát, ezzel azonban még várniuk kell. Laky Zsuzsi úgy érzi, egyelőre nincsenek abban a helyzetben, hogy Lucát megajándékozhassák egy - vagy két - kistestvérrel.

Zsuzsi és férje jelenleg Nagykanizsán élnek, de közeljövőbeli terveik közt szerepel egy tágasabb, vidéki ház vásárlása, hiszen ők maguk is vidéken nőttek fel, és szeretnék, ha Lucának is minél több zöld környezet jutna.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük