Lakatos Márk nagy dobásra készül az ünnepek után! Elárulta, mi az
Lakatos Márk karácsonykor nyaral, januárban nagy dobásra készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lakatos Márk mozgalmas évet tudhat maga mögött: amellett, hogy stylistként dolgozik, több tévéműsorban is közreműködött, könyve jelent meg és már készül a januári újabb nagy dobására.

Persze addig jól megérdemelt pihenéstét tölti, karácsonykor ő is feltöltődik.

Januártól új kihívások

Lakatos Márkot még nem láttuk annyi tévéműsorban szerepelni, mint 2013-ban. Tavasszal a TV2 A Nagy Duett című zenés szórakoztató műsorban Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművésszel második helyezettek lettek.

A TV2-n elindult Én is karcsú vagyok! című műsora, melyben 11 szereplő fogyásának történetét mutatták be hétről hétre. Ezt az Én is menyasszony vagyok, majd szeptemberben a világ első számú fashion realityje, a Shopping Királynők követte a FEM3-on. Még arra is volt ideje, hogy a TV2 Sztárban sztár című műsorában zsűritag legyen, december elején pedig Te & én címmel stílustanácsadó könyve jelent meg.  Nem csoda, ha az ünnepeket pihenéssel tölti.

- A 2013-as évem nagyon pörgősre sikeredett, amit egyébként szeretek, de töltődni azért még nekem is kell. A karácsony számomra nem függ feltétlen a hóeséstől, ahol a barátaim velem vannak, ott érzem jól magam, így lesz ez most is.

- Mint az állandóságot nem annyira szerető ember, mindig máshol és máshogyan szereted eltölteni az ünnepeket?

- Igen, gyakran töltöm máshol az év végi ünnepeket. Így az egész éves szabadságot én többnyire télen töltöm. Aztán januártól jöhetnek az új kihívások a munkában, sok új tervem van, egyet elárulok: létrehozzuk az esküvőszervezői divíziónkat, amellyel januárban, a 21. Esküvő Kiállításon debütálunk Budapesten.

Az utazás igazi ajándék

- Mi volt a legemlékezetesebb karácsonyi ajándék, amit kaptál?

- Gyerekkorhoz kötődik ez az élmény, amikor még inkább csodának éreztem ezt az ünnepet. A családom mindig meglepett valami igazán izgalmas dologgal. De aminek már akkor is nagyon örültem, amikor az egész nagy család elutazott az ünnepekre, és máshol töltöttük a szent estét és a szilvesztert is. Maga az út volt az ajándék, nekem.

- Vannak azért évről évre ismétlődő elemek a karácsony megünneplésekor?

- Ismétlődő elem annyira nincs, talán az, hogy ezúttal is hódolunk a gasztronómiának. Fontosnak tartom viszont, hogy ajándékba például ne konkrét tárgyakat adjunk, hanem inkább élményt! Ezért is utazom el, mert ez is egyfajta ajándék - magamnak. De ha már ajándékozás, szerintem bármilyen élményt adni annak, akit szeretünk, sokkal többet ér, mint a tizedik parfüm vagy robotgép a fa alatt. A szalonomban is mindig rácsodálkozom, hogy a vendégek milyen őszintén tudnak örülni az ott kapott felüdülésnek.

- Azoknak, akiket ismersz, szoktál ruhát vagy kiegészítőket ajándékozni?

- Nem szoktam, inkább csak tanácsot adok, ha megkérdeznek, azt viszont nagyon szívesen. Nem szeretem ráerőltetni senkire, még a barátaimra vagy családtagjaimra sem a hivatásomat.

Fotó: Lakatos Márk Szalon, Penziás Nikolett

Ezt is szeretjük