Galambos Lajcsin ismét szaporodnak a kilók
Lagzi Lajcsinak nemrég nagy küzdelmek árán sikerült megszabadulnia 52 kilótól, de azóta valamennyit visszahízott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kis hazánkban is akadnak olyan sztárok, akik már évtizedek óta küzdenek a hájpárnáikkal, és hol látványosan lefogynak, hol pedig szép lassan visszaszedik a kemény munkával leadott plusz kilókat.

Minden jel szerint Galambos Lajos is közéjük tartozik: az ismert zenész-műsorvezető néhány hónappal ezelőtt még azzal keltett feltűnést, hogy kitartó fogyókúrájának eredményeképpen több mint ötven kilótól sikerült megszabadulnia.

Ismét eszik kenyeret

Ám ahogy az RTL Klub Reggeli című műsorában egyértelműen látható volt, mára ismét kigömbölyödött valamicskét. Ahogy Lajcsi elmondta, valóban felszedett - részben orvosi utasításra - némi pluszt, de azért még mindig jól érzi magát a bőrében.

Ráadásul Hujber Feri műsorvezető kérdésére azt is elárulta, még mindig húsz kilóval könnyebb, mint a klasszikus Lajcsi - vagyis ahogy a tekintélyes fogyás előtt kinézett. Állítása szerint azért nem aggódja túl magát a hízáson, mivel az orvosi eredményei rendben vannak, nem rendetlenkedik a vérnyomása, és a vércukra is megfelelő.

Az etalon zakó

Mindenesetre igyekszik továbbra is egészségesen táplálkozni, és ügyel arra, hogy többet ne hízzon. Sőt, álma, hogy az általa etalonnak tartott zakójába ismét beleférjen - mert az most ismét szorít egy kicsit deréktájon.

Lajcsi egyébként folyamatosan dolgozik a nyáron is, a dobot profin kezelő fiával fellépésekre járnak.

Nemsokára például Somogybabodon lépnek fel, hogy az árvíz miatt elmaradt falunapért némiképp kárpótolják a helyieket.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük