Labancz Lillára rá sem ismerni – Szőke Kim Kardashianné plasztikáztatta magát
Labancz Lilla kísértetiesen hasonlít Kim Kardashianra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Labancz Lilla még gyerek volt, amikor feltűnt a Kisvárosban, később a Barátok köztben ő játszotta el Léna szerepét. 2009-ben ő játszhatta el az Álom.net című vígjáték főszerepét, ami egy újabb ugródeszka volt a számára. A Bravo TV műsorvezetője is volt, az FHM magazinban is több alkalommal szerepelt. Később Amerikában próbált szerencsét, a New York-i filmakadémián színész szakra járt, jelenleg is a tengerentúlon él.

Úgy néz ki, mint Kim Kardashian

Labancz Lilla az elmúlt évek alatt igencsak megváltozott, ma már a legtöbben elmennénk mellette az utcán, ugyanis több plasztikai műtéten is átesett.

Happy 4th! 🇺🇸 #theamericandream 💫

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Friss fotóiról egyből Kim Kardashian jut eszünkbe,  Labancz Lilla is ugyanolyan kerek idomokkal rendelkezik, mint az amerikai valóságshow-sztár. Ám nemcsak az alakjuk egyezik, hanem az egész megjelenésük, például a hajuk és az öltözködési stílusuk is. Mintha testvérek lennének, annyira hasonlítanak egymásra.

labancz-lilla-kim-kardashian
Fotó: Instagram/Labancz Lilla, Instagram/Kim Kardashian West

A rajongók megőrülnek a 32 éves szőkeség alakjáért, rengetegen dicsérik őt Instagram-oldalán, hogy mennyire szexi: "te jó ég, mennyire jó nő vagy, istenem, az a test", "elképesztően szép vagy", "de lennék az a férfi, aki nap mint nap ölelhet" - írták a fotói alá a lelkes rajongói.

Real #picture .. Real #life .. Real #love .. That’s #California baby!!🔥✨🔥✨

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Az új képeit látva megállapíthatjuk, hogy bejött Labancz Lillának az élet. Igazi luxuskörülmények között éli mindennapjait, látszik, hogy nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, bár néha hazalátogat Magyarországra is.

Ezt is szeretjük