Fotók! A reggeli műsorban mutatta meg először kislányát a Romantic énekesnője
Kunovics Katinka először mutatta meg kamerák előtt kislányát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először mutatta meg kamerák előtt kislányát Kunovics Katinka, a Romantic együttes egykori énekesnője. A kis Katinkát az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának mai, hétfő reggeli adásában láthatták a nézők.

A kis Katinka április közepén, a vártnál egy hónappal korábban, de egészségesen érkezett. Már négy hónapos, de édesapja eddig élőben még nem találkozott vele, mert egy óceánjáró hajón dolgozik fotósként, ahol annak idején a 36 éves sztár is énekelt. Skype-on azonban gyakran beszélnek Katinkával, ilyenkor a kisbabához is beszél - anyanyelvén, spanyolul.

- Az első két hónap nagyon nehéz volt, azt sem tudtam, éjjel van vagy nappal. Szerencsére anyukám sokat segített. Egyébként is jó kislány volt, most meg aztán pláne, egyre jobb - mesélte a reggeli műsorban az édesanya. 

Magyar sztárapukák 60 fölött

Mára már a hazai sztárok körében sem ritka, hogy valaki idős fejjel apává váljon. Székhelyi József színész 64 éves volt, amikor most hároméves kislánya, Sára világra jött. Nézd meg a 60 fölött édesapává vált magyar sztárokat és gyerekeiket!

Ezt is szeretjük