50 kilót fogyott a Romantic énekesnője - Alig ismerni rá
Kunovics Katinka elképesztően lefogyott kilenc hónap alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Romantic együttesből megismert Kunovics Katinka folyamatos küzdelmet folytatott a túlsúllyal: több mint 15 évvel ezelőtt egyszer már sikerült 70 kilót fogynia, azonban a leadott kilók gyorsan visszakúsztak rá. Terhesen 25 kilót szedett magára, és hiába próbálta azt leadni edzéssel és diétával, sokáig nem járt sikerrel.

Kunovics Katinka 9 hónap alatt 50 kilót fogyott

Az énekesnő úgy tudta feldolgozni a gyermeke apjával való szakítását és édesapja halálát is, hogy bánatában evett. Nyáron azonban minden megváltozott: édesanyja kórházba került, az idegességtől és a stressztől pedig nem tudott enni, és fogyni kezdett. Ez adta meg a lökést ahhoz, hogy, mondhatni, drasztikus diétába kezdjen. Kilenc hónap alatt már 50 kilót adott le, de még nem áll le, nyárra szeretné elérni az álomsúlyt. Arról, hogy hol tart a fogyásban, és hogyan éli meg, hogy fél mázsát fogyott, a FEM3 Caféban beszélt.

- Nagyon lassan megy így a vége felé a fogyás, de van még négy kilóm, amit le szeretnék adni. A nyártól és a hőségtől korábban nagyon szenvedtem, remélem, idén már ez elmarad. Ugyanakkor az agyam még nem fogta fel, hogy 50 kilótól megszabadultam, sokszor belenézek a tükörbe, és csodálkozom azon, amit benne látok. Felvehetnék már szűkebb dolgokat, de

vásárláskor automatikusan még a nagyobb ruhákhoz nyúlok,

ezt az agyam még nem tudatosította - vallotta be az egyik márciusi adásban.

Az énekesnő 50 kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban, szinte rá sem ismerni.
Az énekesnő 50 kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban, szinte rá sem ismerni.
Fotó: MTVA/Ridikül, FEM3 Café

Az énekesnő elképesztően szigorú diétával érte el, hogy rövid idő alatt ennyit fogyott. Ennek ellenére azt javasolja, senki se alkalmazza a módszerét.

- Alig eszem, szinte csak almát, kaukázusi kefirt, tejeskávét. De ezt nem ajánlom senkinek. Nekem csak így megy. Hiába edzettem órákat, rájöttem, hogy az keveset tesz hozzá a fogyásomhoz. Két órát izzadtam, mint az állat, aztán a falat kapartam az éhségtől. Ezt most kihagytam. De, ha lemegy még az a pár kiló, akkor nekiállok sportolni. Figyelek majd, hogy ne jöjjön vissza, ahhoz kell a mozgás - vallotta be még decemberben a Borsnak.

Még sosem láttad ilyen karcsúnak Cseke Katinkát

Cseke Katinka mellett sok más hazai sztár is életmódváltásba fogott 2018-ban, aminek látványos fogyás lett az eredménye. Nézd meg az előtte-utána képeket!

Ezt is szeretjük