Cuki fotók! Íme, az RTL Klub csinos híradósának kisbabája
Kumin Viktória igazán édes kislánynak adott életet másfél éve, aki a Berta keresztnevet kapta büszke szüleitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kumin Viktória 2008 áprilisában árulta el, hogy gyermeket vár, majd július közepén az is kiderült, hogy kislánya lesz. Erre egy ultrahangos vizsgálat derített fényt, mivel Viki saját bevallása szerint - más anyukákkal ellentétben - nem érezte meg születendő gyermeke nemét.

A 34 éves műsorvezetőnő végül augusztus 20-án, az esti órákban adott életet a csöppségnek, aki a Berta keresztnevet kapta szüleitől. Az RTL Klub híradós hölgye elmondta, hogy könnyen kiválasztották a poronty nevét, miután a listát Klárára, Bertára, Klaudiára és Nórára szűkítették.

Testvérével szinte együtt szültek

A csinos tévés sztármamivá válásának érdekessége, hogy húga szinte ugyanazon a napon szült vele, ráadásul egy kisfiút. Nem titkolta el, hogy ennek mindketten nagyon örültek a nagyszülőkkel együtt, akiknek nem kellett sokáig várniuk, hogy kézbe vehessék unokáikat.

A népszerű sztárhölgy nem sokáig rejtegette imádnivaló babáját, Viktória ugyanis 2009 márciusának végén - mindössze nyolc hónappal a szülés után - mutatta meg az egész országnak a kis Bertát az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Nem jött zavarba

A felvételek tanúsága szerint Berta a külsőségeken túl sok mindenben hasonlít csinos édesanyjára - a lámpaláznak nyomát sem lehetett rajta észrevenni, és sem a kamerák, sem a számítógép nem ijesztette meg.

Viktória azt sem titkolta el, hogy kislányát babaúszásra is rendszeresen elvitte - idejében meg akarta vele szerettetni a vizet, mivel férjével együtt ő is imádja a tengert. Elmondása szerint Berta bátran vette az akadályokat, amin nincs is mit csodálkozni, ha egy egész stáb sem tudta zavarba hozni.

Kumin Viktória a kilencvenes évek végén kezdte pályafutását gyakornokként az RTL Klubnál, majd a TV2 Jó reggelt, Magyarország! című reggeli hírműsorát vezette.

Emellett dolgozott a Fix TV-nél, 2000 és 2005 között pedig a Duna TV műsorvezetőjeként láthatták a nézők.

Fotók: rtlklub.hu, Europress

Ezt is szeretjük