Kulka János főgonoszként tér vissza a mozivászonra - Ebben a filmben kapott szerepet

Szerelmes vígjátékban tér vissza Kulka János a mozivászonra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerelmes vígjátékban tér vissza Kulka János a mozivászonra. Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház forgatása február 20-án indult. A széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern, szerelmes film várhatóan jövő év elején kerül a mozikba.


A Hurok rendezője a nagy sikerű Odakint sötétebb írójának, Veres Attilának könnyed stílusú, romantikával, humorral átszőtt forgatókönyvét viszi vászonra, amelyben a Bárnai Péter és Rujder Vivien által megformált két fiatal szerelmes küzd egymásért. Ellenfelüket, a holt lelkek végzetét okozó Boncmestert Kulka János játssza.

Kulka János lesz a főgonosz

A 2016 áprilisában stroke-ot kapott színész Ujj Mészáros Károly 2018 novemberében bemutatott, X - A rendszerből törölve című thrillerében kapott egy néma szerepet, emellett ugyanebben a hónapban a TV2 Bogaras szülők című sorozatában is feltűnt, a Csákányi Eszter által játszott karakter férjét alakította.

kulka-janos
Fotó: Átjáróház Produkció/Glódi Balázs

A szereplők kiválasztásakor az ismert színészek felkérése mellett az új tehetségek bemutatása is fontos szempontnak számított: Ágit a Katona József Színház színésze, Rujder Vivien, szerelmét, Krisztiánt pedig a Bátrak földje című sorozatból ismert Bárnai Péter formálja meg. A főgonoszt Kulka János alakítja, Krisztián nagynénje, Ilus szerepében pedig Kútvölgyi Erzsébet lesz látható. Kisebb szerepekben olyan hazai hírességek bukkannak fel, mint Galla Miklós, Árpa Attila vagy Dobó Kata.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Krisztián és Ági szerelme nem szokványosan alakul - főleg, mivel Ági az első randi után meghal. És ez még csak a kapcsolatuk kezdete, hiszen az Átjáróházban, Krisztián mágikus munkahelyén, ahol éjjeliőrként dolgozik, 29 napot még együtt tölthetnek. Ez az a hely, ahol éjjelente a holt lelkek találkoznak, és ahonnan a túlvilágba vezető átjáró nyílik.

Rujder Vivien és a rendező, Madarász Isti
Rujder Vivien és a rendező, Madarász Isti
Fotó: Átjáróház Produkció/Glódi Balázs

Az ott lakó halottak segíteni próbálnak nekik, ami további különös kalandokhoz vezet, ám közben a Boncmester mindent megtesz, hogy elragadhassa Ági lelkét. De mi van akkor, ha a fiatalok nem akarnak elszakadni egymástól, mikor lejárt az idejük? Vajon a szerelmük erősebb lesz a halálnál? Az Átjáróház fantasztikus kaland, amihez foghatót a közönség még nem látott magyar filmen.

A film látványtervezője Horgas Péter, az alkotógárdát erősíti rajta kívül többek között Bárdosi Ibolya (Kincsem) jelmeztervező, illetve a film képi világért felelős Garai Gábor operatőr. Az InterCom forgalmazásában 2021. első negyedévében mozikba kerülő Átjáróház vezető producere Muhi András (Csak a szél, Testről és lélekről), producere Ferenczy Gábor (A martfűi rém, Megdönteni Hajnal Tímeát). A filmet a FocusFox gyártja.

A Szomszédok férfi főszereplői egykor és most

A Szomszédok az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar televíziós filmsorozat volt, amelyet 12 éven keresztül, 1987-től egészen 1999-ig vetítettek a Magyar Televízióban. A nézők hamar a szívükbe zárták a szereplőket. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változtak a teleregény férfi főszereplői az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük