Kulcsár Edina szőkén tetszik G.w.M-nek a legjobban: „Minden jó feleség a férjének szeretne tetszeni”

Kulcsár Edina is meglepődött a férje kijelentésén, pláne, hogy nemrég festette viszsza a haját barnára.

Kulcsár Edina szőkén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina Instagram-sztorijában fejtette ki, hogy férjének, G.w.M-nek leginkább szőke hajjal tetszett. Bár az egykori szépségkirálynő pont most tért vissza a természetes, barna hajszínéhez, lehetséges, hogy nemsokára ismét váltani fog.

Kulcsár Edina férjének szőkén tetszett

„Fejem, miután a férjem közli, hogy neki szőke hajjal tetszettem a legjobban… És ezt ugye azután mondja, hogy végre visszaállítottam a barna hajszínem” - írta a történetben szereplő képe mellé, melyet a Bors magazin szúrt ki.

A lapnak azt is elárulta, még nem döntötte el, visszaszőkíti-e a haját, vagy sem, hiszen számára pont a barna frizura a nyerő. Ennek ellenére lehetséges, hogy mégis rászánja magát, hogy férje kedvében járjon.

- Én barna hajjal érzem magam a legjobban, de mint minden jó feleség, a férjének szeretne tetszeni, úgyhogy átgondolom, hogy újra szőke legyek-e - mondta a napilapnak a várandós édesanya.

Voksán Virág feketéből szőkére váltott: teljesen új ember lett

Voksán Virágot eddig dögös, fekete hajjal szokhattuk meg, most azonban tincseit szőkére festette, így szinte rá sem ismerni.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük