Kulcsár Edina és G.w.M. luxusháza: 6 gyerekszoba gardróbbal és fürdővel

A sztárpár nagy projektbe vág, a gyerekek kényelme az első.

Kulcsár Edina és G.w.M. luxusháza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M. házuk átalakításába vágnak bele, hogy a gyerekeik számára a legnagyobb kényelmet tudják biztosítani. Ehhez a luxusházukban összesen hat gyerekszobát terveznek, mindegyiket külön gardróbbal és fürdővel.

Kulcsár Edina és G.w.M. luxusháza

G.w.M.-nek előző kapcsolatából született egy kislánya és egy kisfia, Kulcsár Edinának pedig Csutival van két közös gyermeke, Medox és Nina. A sztárpár emellett egyéves Amara kislányukat neveli, és nemsokára megszületik kisfiuk is. Így sokszor összesen hat gyermek fogja megtölteni a luxusházat, emiatt most átalakításokba kezdenek.

- Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek lesz külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát. Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül - árulta el Kulcsár Edina a Hot! magazinnak.

G.w.M. azt is hozzátette, hogy a kicsi születése után egyelőre együtt fognak aludni a két legkisebbel, vagyis az újszülöttel és Amarával, ezért egy nagyobb ágyat is be akarnak szerezni.

- Lesz majd babaszoba, ha már szükség lesz rá. Eleinte ugyanis velünk alszik majd a kicsi, Amarával együtt.

Istenes Bence és Csobot Adél vidéki álomháza: virágba borult a kertjük

A sztárpár ősszel költözött be a házukba, már több mint fél éve vidéken laknak.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük