Kulcsár Edina egyre jobban hasonlít G.w.M. exére: alig emlékeztet régi önmagára a követői szerint

Kulcsár Edina új hajszíne és megváltozott öltözködési stílusa is a változásra utal.

kulcsar-nagy-melanie

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M. 2022 januárjában tárták a nyilvánosság elé, hogy egy párt alkotnak. Az év augusztusában kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő várandós, decemberben pedig megtörtént a romantikus lánykérés is.

Közös kislányuk, Amara idén május 11-én látta meg a napvilágot. A rapper exe, Nagy Melanie sokáig a médiafigyelem középpontjában állt a szakításuk után, most pedig ismét előkerült a neve: a kommentelők szerint egyre látványosabb a közte és Kulcsár Edina között lévő külső hasonlóság.

Kulcsár Edina és G.w.M. exének hasonlósága

Kulcsár Edinát csokoládébarna, sötét hajszínnel ismertük meg, azonban az elmúlt időszakban búcsút intett a védjegyévé vált hajszínnek, és ma már világosabb tincsekkel hódít. Ezenkívül sokan azt is észrevették, hogy amióta a rapperrel alkot egy párt, az öltözködési stílusa is merőben megváltozott.

Kulcsár Edina 2019-ben még sötétbarna hajszínnel és nagy mosollyal hódította meg a rajongók szívét, ma már teljesen máshogyan fest friss képein.
Kulcsár Edina 2019-ben még sötétbarna hajszínnel és nagy mosollyal hódította meg a rajongók szívét, ma már teljesen máshogyan fest friss képein.
Fotó: Profimedia

Sokszor érte támadás a kommentelőktől a túlárazott, drága luxusviseleteiért, amelyekben többen G.w.M. hatását érezték. Kulcsár Edina a Palikék világában mesélte, hogy párja leselejtezte a túl szexi ruháit

A kommentelők mindig kifejtik a véleményüket a szépségkirálynő posztjai alatt, többen írták neki, hogy egyre jobban kezdi elveszíteni önmagát.

G.w.M. exe, Nagy Melanie sok dologban hasonlít Kulcsár Edinára a kommentelők szerint.
G.w.M. exe, Nagy Melanie sok dologban hasonlít Kulcsár Edinára a kommentelők szerint.
Fotó: Dikh TV

„Mi történik Edinával? A hajad is olyan, mint a Melanié, vagy nem is tudom.”

 „Neked sokkal jobban álltak a sötét tincsek, ez nagyon nem te vagy, mire fel ez a változás?”

„Sajnos én úgy látom, hogy G.w.M teljesen átformálja Edinát, már nem hasonlít magára. Szomorú az egész!” - jegyezte meg egy kommentelő.

G.W.M. állítólag ordibált Kulcsár Edinával

A pletyka szerint G.w.M. vállalhatatlan stílusban üvöltözött az egyik budapesti pláza teraszán Kulcsár Edinával.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép:  Profimedia/RTLII, NőComment!

Ezt is szeretjük