Friss fotón Kudlik Júlia - A 73 éves bemondónőt még mindig imádja az ország

Kudlik Júliáért a fiatalabb sztárjaink is odáig vannak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kudlik Júlia több generáció nagy kedvence, hisz negyven éven keresztül láthattuk a Magyar Televízióban bemondónőként, hírolvasóként és műsorvezetőnőként. 1965-től egészen 1996-ig vezette a Delta című műsort. Háziasszonya volt az 1971-es, 1972-es és 1981-es Táncdalfesztiválnak, később a Kodály-énekversenynek, számos népdal és népzenei vetélkedőnek, tévéfesztiválnak és díjátadó gálának.

A Gazdit keresünk, az Állatok védelmében és a Juli suli is nagyon népszerű műsora volt. Antal Imrével szerepelt a Szeszélyes évszakokban, és rövid ideig a Calypso Rádióban is vezettek együtt műsort. 

2005-ben a köztévé vezetősége egy csoportos leépítés során Kudlik Júliát is elküldte. A tévét több mint másfél évtizede nem kapcsolta be, inkább olvas, kertészkedik és kézimunkázik. Több mint húsz éve él visszavonultan Szentendrén, ritkán nyilatkozik, és a közösségi oldalakat sem használja. 

A közönséget ugyanakkor a mai napig szórakoztatja, csak nem a tévé képernyőjén keresztül, hanem élőben, prózával: Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekessel járja az országot, aki megnyerte 1981-ben a Röpülj, páva! című műsort - érdekesség, hogy azt Kudlik Júlia Antal Imrével vezette. 

Kuldik Júliának a mai napig hatalmas a sikere. Szalóki Ági többszörös Fonogram-díjas, Liszt Ferenc-díjas énekesnő sem hagyta ki, hogy, amikor összetalálkozott a 73 éves tévés legendával, ne készítsen vele egy szelfit. A 39 éves sztár hashtagjeiből kiderül, hogy ő is nézte a Deltát, és Kudlik Júlián nőtt fel. 

Ezt is szeretjük