Tátva maradt a nézők szája! Az m1 műsorvezetőnőjét így még nem látták
Krizsó Szilvia meglepte a nézőket, amikor új műsorában dalra fakadt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Folytatódik Krizsó Szilvia, az m1 műsorvezetőjének Libikóka című beszélgetősest-sorozata a Radnóti Színházban.

Müller Péter Sziámi
Jaksity György

A legismertebb és legkedveltebb tévést a többség A szólás szabadságából vagy Az este című hírmagazinból ismerheti.

Dalra fakadt a műsorvezető

A 41 éves újságírónak egy álma valósult meg azzal, hogy május 21-én bemutatkozott a teátrumban az  önálló talk show-jával, amelyben Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor bankár, műgyűjtő, a Telki Magánkórház alapítója voltak a vendégei.

Sikereikről és kudarcaikról meséltek, de nem csak ők mutatták meg eddig nem ismert oldalukat, hanem Krizsó Szilvia is: a nézőközönségnek tátva maradt a szája, amikor dalra fakadt. Nem gondolták, hogy a műsorvezetőnek az énekhangja is gyönyörű.  

Pedig évekkel ezelőtt már a televízióban is megcsillogtatta énektudását: 2007. május 1-jén a Magyar Televízió történetének 50. évfordulóján többek között Bényi Ildikó, Reisz András vagy Szántó Dávid mellett ő is mikrofont ragadott a Krém című műsor ünnepi adásában.

A Libikóka továbbra sem lesz klasszikus talk show, megmarad beszélgetésekbe ágyazott színházi produkciónak, amelyben ismert és elismert üzletemberek és művészek az életükről vallanak.  

Libikóka havonta

Ősztől csak annyiban változik, hogy már rendszeresen, havonta jelentkezik. Az első estet októberben tartották Kovács Kokó István olimpiai és világbajnok ökölvívóval és Horgas Eszter fuvolaművésszel, míg a soron következőre  november 12-én kerül sor a Radnóti Színházban.

A hétfői műsor egyik vendége Müller Péter Sziámi lesz, akinél már az is nehezen megfogható, hogy mivel foglalkozik: muzsikus, előadóművész, menedzser, költő, filmrendező, okleveles bohóc.

De miért van az, hogy bármibe kezd, egy idő után abbahagyja, még akkor is, ha éppen sikert sikerre halmoz? Lehet, hogy ő nem kudarc-, hanem sikerkerülő? És miért jön be annyira a nőknek, hogy 5 feleségtől összesen 6 gyereke született?

Jaksity György üzletemberre, a tőzsde volt elnökére is igencsak jellemzőek a fentek és lentek, hisz vagyonának alakulását erősen befolyásolják a tőzsdei mozgások, szabadidejében pedig hegycsúcsokat ostromol, nem középiskolás fokon.

Miközben gazdasági kérdésekben odamondogat az aktuális döntéshozóknak, a világról alkotott gondolatait szépirodalmi regényben meséli el. Honnan ez a sokoldalúság? A válaszokat a Libikókában kaphatják meg.

LIBIKÓKA Krizsó Szilviával fent és lent 2012. november 12-én hétfőn 19 órakor a Radnóti Színházban. Jegyek itt kaphatók »
Vendég: Müller Péter Sziámi és Jaksity György
Közreműködik: Darvas Ferenc zongorán és a Radnóti Színház művészei

Fotó: Gordon Eszter

Ezt is szeretjük